13 Feb 2011

RM300: Contest Cintai Alam Sekitar




Atas permintaan ramai Ammar terpaksa memanjangkan lagi tarikh contest ini kerana masih ramai lagi yang nak join contest ni tapi tak ada gambar menarik. Takpe, Ammar bagi masa lagi untuk mereka semua yang nak masuk contest ni. Sebelum ni tarikh tamat untuk contest "Cintai Alam Sekitar" 14/2/2010 iaitu esok tapi atas sebab permintaan ramai yang menyuruh Ammar tunda tarikh tamat jadi terpaksalah Ammar tunda.



Contest ini cukup mudah dan senang untuk menang hadiah wang tunai, hanya bermodalkan gambar dan cara untuk mengatasi pencemaran alam sekitar je. Mudah bukan? Kalau yang belum join contest tu klik sini. Ammar ucapkan terima kasih kepada yang sudi masuk contest yang tak seberapa ni dan juga terima kasih kepada yang akan masuk contest ni. Kata orang belum cuba belum tahu.



Mungkin ada yang tertanya-tanya bila contest ni akan tamat kan? Contest ini akan tamat bila Ammar rasa nak tamatkan. Tak kira, esok, lusa, minggu depan atau bulan depan. Tarikh tamat contest ini adalah semasa Ammar umumkan pemenang tu. Tak ada entri untuk menyatakan contest ini akan tamat bila. Contest tamat bila pemenang diumum.



Kepada yang belum join contest tu cepat-cepatlah join contest ni sebab Ammar takut anda terlepas untuk menang hadiah ni. Rugi kalau tak join sebab contest ni tak payah keluar duit sesen pun bahkan Ammar yang akan bagi duit kepada pemenang contest. Semoga yang join contest ini berjaya. Selamat......

11 ulasan:

Mohd Fitri berkata...

nak edit entri boleh kan?

Mainur Hasnah berkata...

ye betul.. saya takde lagi gambar ni.. hehe...

AMMAR YASIR berkata...

Boleh je nak edit..sangat dialu-alukan...

Cari gambar dulu ek.. Ammar tunggu

Wafiy Suzly berkata...

bulan depan?lama tu ammar..huhu

AMMAR YASIR berkata...

Tak tahu lagi Wafi..kita tunggu....hehehe

kuKu berkata...

Lmbtnyer..excited nk tau..kan nk Pegi perhentian ni ammar..:)

miss ANGIN berkata...

nak post link entry kat sini ke entry yg lama ? erm . dua dua la / ni dye cik angin punye . semangat nak join tengok mcm ramai je cube . doakan cik angin ye .

http://sekencangangin.blogspot.com/2011/02/kencang-contest-cintai-alam-sekitar.html

AMMAR YASIR berkata...

kuKu: Bhahaha... Excited nampak

AMMAR YASIR berkata...

miss ANGIN: Semoga berjaya...

kuKu berkata...

saje mencuba nasib..pulak2 tu ni 1st time try join contest..haha..^-^

AMMAR YASIR berkata...

@kuKusemoga berjaya