RM300: Contest Cintai Alam Sekitar




Atas permintaan ramai Ammar terpaksa memanjangkan lagi tarikh contest ini kerana masih ramai lagi yang nak join contest ni tapi tak ada gambar menarik. Takpe, Ammar bagi masa lagi untuk mereka semua yang nak masuk contest ni. Sebelum ni tarikh tamat untuk contest "Cintai Alam Sekitar" 14/2/2010 iaitu esok tapi atas sebab permintaan ramai yang menyuruh Ammar tunda tarikh tamat jadi terpaksalah Ammar tunda.



Contest ini cukup mudah dan senang untuk menang hadiah wang tunai, hanya bermodalkan gambar dan cara untuk mengatasi pencemaran alam sekitar je. Mudah bukan? Kalau yang belum join contest tu klik sini. Ammar ucapkan terima kasih kepada yang sudi masuk contest yang tak seberapa ni dan juga terima kasih kepada yang akan masuk contest ni. Kata orang belum cuba belum tahu.



Mungkin ada yang tertanya-tanya bila contest ni akan tamat kan? Contest ini akan tamat bila Ammar rasa nak tamatkan. Tak kira, esok, lusa, minggu depan atau bulan depan. Tarikh tamat contest ini adalah semasa Ammar umumkan pemenang tu. Tak ada entri untuk menyatakan contest ini akan tamat bila. Contest tamat bila pemenang diumum.



Kepada yang belum join contest tu cepat-cepatlah join contest ni sebab Ammar takut anda terlepas untuk menang hadiah ni. Rugi kalau tak join sebab contest ni tak payah keluar duit sesen pun bahkan Ammar yang akan bagi duit kepada pemenang contest. Semoga yang join contest ini berjaya. Selamat......

{ 11 comments.. read them below or add one }

Mainur Hasnah Mainur Hasnah 13 Februari 2011 11:32 PTG
ye betul.. saya takde lagi gambar ni.. hehe...
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 13 Februari 2011 11:44 PTG
Boleh je nak edit..sangat dialu-alukan...

Cari gambar dulu ek.. Ammar tunggu
Wafiy Suzly Wafiy Suzly 14 Februari 2011 12:22 PG
bulan depan?lama tu ammar..huhu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 14 Februari 2011 12:24 PG
Tak tahu lagi Wafi..kita tunggu....hehehe
kuKu kuKu 15 Februari 2011 6:32 PTG
Lmbtnyer..excited nk tau..kan nk Pegi perhentian ni ammar..:)
miss ANGIN miss ANGIN 15 Februari 2011 7:50 PTG
nak post link entry kat sini ke entry yg lama ? erm . dua dua la / ni dye cik angin punye . semangat nak join tengok mcm ramai je cube . doakan cik angin ye .

http://sekencangangin.blogspot.com/2011/02/kencang-contest-cintai-alam-sekitar.html
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 11:29 PG
kuKu: Bhahaha... Excited nampak
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 16 Februari 2011 11:30 PG
miss ANGIN: Semoga berjaya...
kuKu kuKu 16 Februari 2011 6:35 PTG
saje mencuba nasib..pulak2 tu ni 1st time try join contest..haha..^-^