20 Feb 2011

Saya Join Bloglist Nelly The Strange




Bloglist datang lagi. Kali ni bloglist dari Nelly. Jom sama-sama kita join bloglist Nelly untuk dapat backlink blog. Klik Sini.



Blog Nelly sangat menarik tertarik kerana kau memang da bom... Tapi kalau Ammar nak masuk blog Nelly kena berhati-hati sikit sebab takut kena batu yang dilastik tu. Bhahaha.. Tengok header tu. Dia nak lastik kan? Mujurlah Ammar pandai elak kalau tak dah lama bonjol kepala Ammar ni.



Oleh kerana entri Ammar ni sempoi Ammar nak masuk kategori sempoi dalam blog Nelly. Ada tak anugerah sempoi paling popular Nelly? Kalau ada Ammar nak bertanding lah. Boleh kan?



3 Orang yang di tag:





5 ulasan:

nelly berkata...

Haha ..
Entri memang sempoi ..
=D

terima kasih sebab Ammar sudi join .

A.s.t.i.n.a berkata...

Ammar.. saya makin susah komen sini.. shout box pun tak kuar2... sobss sobss.. adekah berat? atau broadband ini sgt slooo??

AMMAR YASIR berkata...

@nelly Sama-sama Nelly

AMMAR YASIR berkata...

@A.s.t.i.n.a Mungkin blog Ammar berat kot.. Ammar dah edit skit blog ni.. dah ok?

falling angel berkata...

Sempoi n berisi lorhh!! Best!! Keep it up!! Yeay!!