13 Feb 2011

Saya Nak Tersenarai Dalam Bloglist Lulu Caldina

Sekali lagi Ammar masuk bloglist. Kali ni Ammar join bloglist dari si cantik comel Lulu Caldina. Nak join klik sini.



Ammar berminat promosi blog di Lulu Pages kerana blog Lulu adalah blog yang menarik dan sangat cantik. Blog yang penuh dengan info-info terkini dan hangat. Blog Lulu mempunyai pelawat yang ramai setiap hari. Jadi, rugilah kalau blogger tak nak join bloglist si cantik comel ni. Selain tu Lulu peramah orangnya sebab dia suka datang blog Ammar dan bagi komen.



Apa yang paling menarik dan unik pasal Lulu adalah Ammar dan Lulu bercinta tiga segi antara Chelsea. Ammar sangat minat Chelsea Lulu pun minat gila. Cinta segi tiga lah tu kan? Hehehehe..
Boleh dikatakan Ammar dan Lulu ni rapat jugaklah..hehehe.. Tak gitu Lulu? Tapi Ammar masih tertanya-tanya Lulu ni orang dari negeri mana? Nak kenal dalam facebook Lulu cakap dia tak ada facebook. Macam mana nak kenal dengan lebih rapat Lulu ni ek? Bukan nak ngorat Lulu tapi nak sedut sikit ilmu pasal blog dari Lulu. Boleh kan?



Apa-apa pun jom kita sama-sama memeriahkan majlis ini. Jom join bloglist Lulu kat sini.

3 ulasan:

A.s.t.i.n.a berkata...

nama sajer dah best.. lulu..

AMMAR YASIR berkata...

Comel kan nama tu?hehehe

amy amira berkata...

tu pasal lah,sy tanya kak efa nur pasal facebook kak lulu caldina dia kata maybe dia x ade fb kot,huhuhuhuhuhu