Sebulan 120 Entri




Memandangkan hari ini dah hari terakhir untuk bulan Februari 2011 tadi Ammar try lah tengok jumlah entri untuk bulan ni. PerHHH!!!!! Tak sangka entri Ammar untuk bulan ni sampai 120 entri. Untuk blogger baru seperti Ammar ni Ammar rasa satu kejayaan yang sangat besar dah sejak masuk ke dalam arena blogging ni selama beberapa bulan. Dulu kalau nak dapat 50 entri satu bulan bukan main susah je tapi alhamdulillah semakin hari semakin meningkat jumlah entri Ammar setiap hari.



Harap-harap lepas ni dapat 500 entri sebulan dan seterusnya 1000 entri sebulan. Tak mustahil benda tu kalau kita nak kan? Hanya usaha je yang dapat tentukan benda tu dapat ke tak. Kalau usaha lebih insyaallah dapat tapi kalau usaha sikit je mungkin sekadar angan-angan je kan? Kalau boleh Ammar nak jadi macam Ben Ashaari yang suka update blog dan tiap-tiap hari pasti banyak entri yang dia keluarkan.



Kata Ben Ashaari kita mesti update blog tiap-tiap hari untuk pastikan blog kita itu hidup dan ternyata kata-kata itu ada betulnya. Kenapa? Sebab kalau Ammar tak update blog mesti pengungjung blog ni sikit je. Kita mesti ingat bahawa pengunjung blog mahukan sesuatu yang segar dan tak suka baca benda yang dah lama dan tak fresh. Betul tak? Kalau boleh tiap-tiap hari Ammar nak update blog dan keluarkan entri-entri yang bagus dan gaya penulisan yang baik untuk semua pengungjung blog ini. Terima kasih kepada pembaca setia blog Ammar kerana tidak putus-putus datang sini tanpa dijemput..Hehehehe..gurau je...lalalalala....

{ 18 comments.. read them below or add one }

zmah zmah 28 Februari 2011 5:45 PTG
Bagus...satu target yang mencabar diri sendiri.Teruskan usaha anda.
azwa_amani azwa_amani 28 Februari 2011 6:37 PTG
banyakknyer entry 1 bulan...huhuhu..
Miss Yaty Miss Yaty 28 Februari 2011 7:24 PTG
fuhyooo....memang blogger aktif ni....:)
Citarasa Rinduan Citarasa Rinduan 28 Februari 2011 8:30 PTG
sama2 ammar

by the wall..tahniah..kak tumpang suka ke sini
fyna fyna 28 Februari 2011 11:57 PTG
wowwwwwww...
hebatnye...
sangat jeles nih.....





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 Mac 2011 6:14 PTG
@azwa_amani sikit je kalau nak dibanding dengan Ben Ashaari
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 Mac 2011 6:14 PTG
@Miss Yaty kalau ada masa free Ammar aktif lah