28 Feb 2011

Sebulan 120 Entri




Memandangkan hari ini dah hari terakhir untuk bulan Februari 2011 tadi Ammar try lah tengok jumlah entri untuk bulan ni. PerHHH!!!!! Tak sangka entri Ammar untuk bulan ni sampai 120 entri. Untuk blogger baru seperti Ammar ni Ammar rasa satu kejayaan yang sangat besar dah sejak masuk ke dalam arena blogging ni selama beberapa bulan. Dulu kalau nak dapat 50 entri satu bulan bukan main susah je tapi alhamdulillah semakin hari semakin meningkat jumlah entri Ammar setiap hari.



Harap-harap lepas ni dapat 500 entri sebulan dan seterusnya 1000 entri sebulan. Tak mustahil benda tu kalau kita nak kan? Hanya usaha je yang dapat tentukan benda tu dapat ke tak. Kalau usaha lebih insyaallah dapat tapi kalau usaha sikit je mungkin sekadar angan-angan je kan? Kalau boleh Ammar nak jadi macam Ben Ashaari yang suka update blog dan tiap-tiap hari pasti banyak entri yang dia keluarkan.



Kata Ben Ashaari kita mesti update blog tiap-tiap hari untuk pastikan blog kita itu hidup dan ternyata kata-kata itu ada betulnya. Kenapa? Sebab kalau Ammar tak update blog mesti pengungjung blog ni sikit je. Kita mesti ingat bahawa pengunjung blog mahukan sesuatu yang segar dan tak suka baca benda yang dah lama dan tak fresh. Betul tak? Kalau boleh tiap-tiap hari Ammar nak update blog dan keluarkan entri-entri yang bagus dan gaya penulisan yang baik untuk semua pengungjung blog ini. Terima kasih kepada pembaca setia blog Ammar kerana tidak putus-putus datang sini tanpa dijemput..Hehehehe..gurau je...lalalalala....

18 ulasan:

Ujang9897 berkata...

tahniah

zmah berkata...

Bagus...satu target yang mencabar diri sendiri.Teruskan usaha anda.

azwa_amani berkata...

banyakknyer entry 1 bulan...huhuhu..

Miss Yaty berkata...

fuhyooo....memang blogger aktif ni....:)

Wafiy Suzly berkata...

ooo, tahniah tahniah!

MiSs F.A berkata...

thniah ammar :)

Citarasa Rinduan berkata...

sama2 ammar

by the wall..tahniah..kak tumpang suka ke sini

iniialahaku berkata...

pergh..hebat ah..

fyna berkata...

wowwwwwww...
hebatnye...
sangat jeles nih.....





jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

AMMAR YASIR berkata...

@Ujang9897 terima kasih bro

AMMAR YASIR berkata...

@zmah Terima kasih.. Insyaallah

AMMAR YASIR berkata...

@azwa_amani sikit je kalau nak dibanding dengan Ben Ashaari

AMMAR YASIR berkata...

@Miss Yaty kalau ada masa free Ammar aktif lah

AMMAR YASIR berkata...

@Wafiy Suzly terima kasih

AMMAR YASIR berkata...

@MiSs F.A terima kasih

AMMAR YASIR berkata...

@Citarasa Rinduan terima kasih Akak

AMMAR YASIR berkata...

@iniialahaku tak hebat pun

AMMAR YASIR berkata...

@fynasilalah jeles....hehehe