19 Feb 2011

Segmen Bloglist Jom Kejar Tok Esah



Bloglist datang lagi. Kali ni Ammar join bloglist dari Tok Esah. Nak join klik sini. Tok Esah merupakan blogger yang Ammar pernah jumpa tapi Ammar dapat malu kat sini. Dah baca? Kalau da baca mesti lagi malu Ammar ni. Hehehehe... Senyap, jangan cakap kat orang lain ek.



Nak cerita sikit pasal Tok Esah ni. Sebenarnya Tok Esah ni orang Terangganu jugak, sekali dengan Ammar lah. Tak silap Ammar Tok ni duk kat Dugun jugak kan? Betul tak Tok? Tok Esah merupakan blogger yang mesra dan mudah untuk didekati. Walaupun Tok Esah ni dah tua tetapi jari-jemari Tok Esah masih laju untuk menaip entri. Ammar suka baca blog Tok Esah kerana gaya penulisan Tok Esah yang sangat sopan dan menarik. Itulah kelebihan yang ada pada blog Tok Esah.



Warna dan hiasan blog juga sangat cantik dan kemas. Dekorasi dalaman juga sangat cantik menarik tertarik. Kalau awek tengok mesti meleleh punya blog Tok Esah ni. Nak terjag blog Tok Esah klik sini. Tok Esah suruh bagi cadangan dan kutukan yang membina? Kutukan tu tak adalah, cadangan tu ada kot. Cadangan Ammar supaya Tok letak top commentator ke ok jugak baru ada cam nak jadi top commentator Tok Esah. Hehehehe.. Kan?



Satu lagi Ammar nak tanya Tok apa tujuan Life Traffik Feed kat blog Tok tu? Tak berapa faham lah sebab ramai yang letak benda tu kat blog. Ammar tak suka benda tu sebab tengok macam berserabut je blog. Tak kemas nanti dan satu lagi boleh menambahkan berat blog. Apa pandangan Tok pasal benda tu?



Nota kaki: Tertarik lah tengok header blog Tok tu.

9 ulasan:

MiSs F.A berkata...

tertanya2 jgk ape guna traffic tu..

el-janna berkata...

heeeeeeeeeeee
ammar anda ditag disetiap contest saye

AMMAR YASIR berkata...

@MiSs F.A Ammar pun sama.. kita tunggu jawapan dari Tok Esah

AMMAR YASIR berkata...

@el-janna Terima kasih sebab tag Ammar

Bahulu berkata...

As salam kenal....(o_O)

AMMAR YASIR berkata...

@Bahulu W'salam..selamat berkenalan

fizalinolie berkata...

hehehe... salam perkenalan, saya dah follow awak... nanti kalau ada masa singgah2lah ke blog saya.

http://fizalinolie-ourlifeourstory.blogspot.com/

jaa64 berkata...

jom pakat-pakat kejar tok esah..hahaha =p

Tok Esah berkata...

hahahaha, amar2..
terima kasih sudi join yer..

hurm, tok asal kuala terengganu lah!!!

hurm, maseh puji, hahaks
yg pasal feed jit tu dah lama nak buang tp tak leh, hahaha ye permenant!! tak da guna pun, tak yah letak lah!!! haha

cadangan letak top komentator tu, tok akan fikir kan.. TQ