11 Feb 2011

Siapa Mahu Follower? Datang Sini


Memandangkan semakin hari semakin meningkat jumlah follower blog Ammar yang tak seberapa ni tibalah giliran Ammar pulak nak follow blog orang yang follow blog Ammar ni. Mungkin ada yang terkecil hati sebab dia follow blog Ammar tapi Ammar tak follow pun blog dia. Ok, sekarang ni senang je cara nak suruh Ammar follow blog anda semua. Tinggalkan link blog anda di ruangan komen entri ni. Tu je syaratnya. Senang dan tidak menyusahkan.



Ingat!!!! Ammar follow yang belum Ammar follow je k. Kalau Ammar dah follow tu janganlah letak link jugak kat bawah ni. Setuju? Kalau setuju tandatangan kat sini. Dah tandatangan ke belum ni? Kalau dah terima kasih ya.



Ammar nak tanya ni, penting tak follower ni? Jawab dengan jujur dan ikhlas. Bagi Ammar follower sangat penting untuk meningkatkan jumlah traffik blog setiap hari kerana follower ni lah aset yang paling penting untuk blog. Siapa yang setuju dengan pendapat Ammar ni? Angkat tangan tinggi-tinggi.



Bila dah letak link kat bawah ni tunggu je Ammar follow ok. Kalau lambat Ammar follow tu mungkin blog anda tu berat untuk loading. Maklumlah Ammar kan guna broadband je, line macam siput je. Tunggu.....

23 ulasan:

Wanie Dazzlings berkata...

http://waniedazzlingss92.blogspot.com/ -Wanie Dazzlingss

Follow sini sambil lompat tinggi..winkwink..^__^

siGEDIK berkata...

http://gurlpunyecerite.blogspot.com

terjah taw!! :)

farasakura berkata...

thanx :)

http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/02/sukan-itu-bergaya.html

Siti Fatimah Fuzz berkata...

bagi pandangan cik siti...follower ni tak la penting sangat...kalau ada follower banyak tapi traffik sikit, tak guna gak kan....tapi macam mana plak nak dapat traffik kalau follower tak banyak??betul tak??(sat2 cik siti da pening)....kalau ramai follower mesti 50% akan tengok apa yang kita update...so cik siti punya pandangan yang muktamad adalah FOLLOWER SANGAT PENTING...
entry best ----> follower ----> traffik ----> duit...hehe

Wafiy Suzly berkata...

ammar xfollow lg kan

http://wafiysuzly.blogspot.com

norsharmila berkata...

hee..baeknye en ammar :)

p/s :just mnyibuk kt sni..

Lolly Gurl berkata...

http://budakgilepink.blogspot.com

myn :) berkata...

http://barneyxshex.blogspot.com/

mari tgk siniee :)

el-janna berkata...

heeeeeeee~~

sicKo^ berkata...

http://journey2millions.blogspot.com/

thanks in advance

aNnE berkata...

bagusnya,menghargai followers..salute lah:)

anies anessa berkata...

http://aniesanessa.blogspot.com

Si Chantek berkata...

http://redupnyakasihmu.blogspot.com/
ammar, please follow blog saya... saya masih baru dalam blog ni... entr blog ammar banyak membantu.. TQ

sham nordin berkata...

masih terkial-kial ber-blogging... huhuhu... ammar dijemput follow...

http://norhisham-nordin.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

Этот пост — одно из немногих исключений, когда читаешь с удовольствием и что-то для себя выносишь. Спасибо Вам. Добавлю в избранное[url=http://voronezh.recikl.ru/].[/url] :)

Tanpa Nama berkata...

Клубничка [url=http://aftertube.net.ua/tags/%E4%F0%EE%F7%F3/]дрочу[/url] Здесь [url=http://aftertube.net.ua/tags/%EC%E0%EB%FB%F8%EA%E0/]малышка[/url]
со слабыми нервами вход воспрещен!

Tanpa Nama berkata...

Tools for fireplace come in variety of finishes. openvpn bridging. The cosmetic dentist in question, here, by the way, is the dental specialist whose main work is concerned with improving 'dental appearance' of people who seek his or her services. vpnclient win is 4 8 02 0010 k9

Tanpa Nama berkata...

No rubber stamps works without an ink pad…., how do you hide your ip. Ask them to forward the quote for home service. This can be fantastic if you have a particular style of wrist watch that you prefer wearing. cvpnd 0xe3400003. An important thing to see about getting implants is the amount of bone in an area where teeth are missing. vpn tool http www vpntool com services php good us x

Tanpa Nama berkata...

Read about starting a small business. Most of them performed songs that were remotely related to their present lives., private feed .com. In other words, the collected data should conclude that the business you are thinking to start has a bright prospect. virtual reality sounds

Tanpa Nama berkata...

Your support makes us stronger," it went on, before claiming that "our road to the final has not yet come to an end"., server name web.de. America and facing a life threatening disease, he is seasoned and experienced with the ups and downs people experience with the human body. Chances are you'll change negatively, although at some point you're going to get back on track. transactional record access clearinghouse. Next, you might want to use full color images along with your business card content. cs server router

Tanpa Nama berkata...

More than 20% of the people of this age group said they often felt lonely while 5% of people said that they had no friends at all., server linux poche risorsa. And if you select to place it on a table instead, you'll be pleased with the sideways swivel table best stand. How would you like to use this alone time? virtual fashion runway. Otherwise, your hair may not be able to hold the weight of the clip in hair extensions. vpn best for mac

Tanpa Nama berkata...

[url=http://www.magicaudiotools.com/convert-flac-to-mp3]flac to mp3 free[/url]

Rehal Wakaf berkata...

http://rehalwakaf.blogspot.com/

kawan-kawan lain meh la follow sekali, nak jugak ramai follower, hehe. TQ