14 Feb 2011

Tanya Sama BEN ASHAARI - VLOG2


Macam biasa, juadah setiap minggu untuk blog Ammar ni iaitu segmen dari Ben Ashaari. Rugi kalau tak join segmen ni. Kalau nak join klik sini.



Ben Ashaari bagi cam sekali lagi untuk tanya soalan, ni yang best ni. Jika kita lihat dunia sekarang ni sangat mudah untuk seseorang tu menjadi glamour dan dikenali ramai. Sebagai contoh artis. Nak jadi artis je masuklah akademi fantasia dan jadi glamour dan ramai peminat sampaikan mengalahkan artis lama. Tetapi persoalannya adakah populariti seseorang artis itu akan bertahan lama? Melihat senario sekarang ini ramai artis atau orang yang glamour dan popular mengecapi tahap populariti tertinggi tetapi kebanyakannya sama seperti "pisang goreng panas" yang pada akhirnya populariti itu turun secara mendadak.



Soalan Ammar kali ini adalah bagaimanakah cara seseorang blogger itu untuk terus kekal berada ditahap kejayaannya? Seperti blog Ben Ashaari walaupun sudah lama tetapi masih bertahan dan semakin ramai pengunjung setiap hari. Inilah yang kita mahu bagi setiap blog supaya blog itu sentiasa hidup dan bukanlah sekadar "pisang goreng panas". Ben Ashaari telah membuktikannya bahawa blogger tidak akan mati menulis blog. Setiap hari ada je entri terbaru dari blog Ben Ashaari.Semangat inilah yang kita mahu dalam kalangan blogger.

12 ulasan:

faiz berkata...

idea bro ben ni memang takkan habis ke???hehhehe

A.s.t.i.n.a berkata...

idea ni subjektif.. ia da jadi kebiasaan utk bro tu share everything pd semua.. segelintir tak mampu begitu..

apisv2 berkata...

thumbsup;)

Hanim Mahali berkata...

dia seorang kreatif and rajen... pasal itu la agaknya dia semakin berjaya...

CikNiza berkata...

abg ben bwk laptop ke mane2..sbb tu la leh terus on the spot update..hehe..tu la salah satu kelainan abg ben ni..kot la..hehe

ewanrani berkata...

waw mantap gak soalan tu..hehe
dh join dh segment nie..mcm best je join segment nie..hehe
jom singgah n follow..
http://ewanrani.blogspot.com/

AMMAR YASIR berkata...

faiz: Ammar rasa idea dia x akan habis kot

AMMAR YASIR berkata...

A.s.t.i.n.a: Tetapi kita mampu untuk berusaha untuk jadi begitu..kan?

AMMAR YASIR berkata...

apisv2: :-)

AMMAR YASIR berkata...

Hanim Mahali: Memang pun..kreatif gila dia ni

AMMAR YASIR berkata...

CikNiza: Laptop ibarat macam diari bagi dia kot

AMMAR YASIR berkata...

ewanrani: Ok.. Ammar follow sekarang