21 Feb 2011

Tarikh Pengumuman Keputusan SPM 2010




Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca semua. Jika sebelum ini Ammar bagitahu kemungkinan keputusan SPM akan keluar 10/3/2011, tapi tadi baru Ammar dapat berita terbaru dari sumber-sumber yang boleh dipercayai bahawa keputusan SPM akan keluar pada 28/2/2011. Berita itu agak mengejutkan Ammar kerana tarikh tu semakin dekat dan tak tahu result ok ke tak ni. Hatiku berdebar-debar sekarang ni.



Ammar doakan adik-adik yang ambik exam SPM 2010 lulus dengan cemerlang semuanya. Nak tahu jugak siapa pelajar paling cemerlang tahun ni. Tak sabar rasanya nak tahu keputusan SPM tu. Tapi mesti result Ammar tu dapat lambat sebab Ammar kan calon persendirian, mungkin dia pos keputusan SPM tu. Tapi harap-harap dapat check keputusan SPM tu dengan SMS ke, dengan online ke baru best.



Jangan lupa doakan Ammar supaya lulus dengan cemerlang untuk 2 kertas ulangan yang Ammar ambik tu ek. Kalau anda semua baik hati dan sopan santun sila doakan Ammar ek.Hehehehe. Tak sabar rasanya nak sambung Ijazah ni. Kan best kalau dapat sambung Ijazah tahun ni, cepat sikit habis belajar dan dapat kerja terus kahwin. Bestnya.... YahooOOOOO!!!!!!

20 ulasan:

ieka darlink berkata...

wahh tak sabar nak kawen ye ammar. heheh.
ika pon ade dengar. tak sabar nak ambik result.
ika doakan ammar berjaya gak. :)

AMMAR YASIR berkata...

@ieka darlink Bhahahaa..memang tak sabar pun..lalala.... Thanks.. Ammar doakan Ika berjaya gak

miss ANGIN berkata...

all the best ammar :)

nelly berkata...

Menggelabah Nelly ..
Entah apalah result nnti . .

C I K . F Y Z A berkata...

all the best en ammar :)

AMMAR YASIR berkata...

@miss ANGIN tERIMA kasih

AMMAR YASIR berkata...

@nelly Ammar pun gelabah jugak ni..takut

AMMAR YASIR berkata...

@C I K . F Y Z A Terima kasih

SaYraH WonDerLanD berkata...

all the best la ammar. x lama je lg 28/2/2011. Banyakkan berdoa. insyaAllah gempak. apa2 pon result lepas ni semua tu usaha ammar

athirahzaki berkata...

waaa, takutnye!
siyes la 28, huuu.

AMMAR YASIR berkata...

@SaYraH WonDerLanD Terima kasih,,,harap2 gempak lah

AMMAR YASIR berkata...

@athirahzaki cool beb..bhahahaha...pdahal Ammar pun takut jugak..lalala

Siti Nadzirah Zakariah berkata...

awalnye keluar..nad pulak yang berdebar2..haha..

AMMAR YASIR berkata...

@Siti Nadzirah Zakariah Tu lah...awal gila..berdebar2 plak rasa

A.s.t.i.n.a berkata...

Haa? mudah2an saya lulus (perasan lepasan SPM)

AMMAR YASIR berkata...

@A.s.t.i.n.a Bhahaha..mudah-mudahan macam tu lah..hehehe

Nisa Adnan berkata...

ammar kawen no1 naaa. hehe
eh kalau ta silap 14 mac kot, pas bdk PLKN balek

cinta nabella berkata...

mudah mudahan kta smua llus okeyh !
sma2 la doakan yee :)

rafiza ruslan berkata...

wishing u gud luck cik ammar :))

nunu iefa berkata...

btol kew kua 28hb ni?? jgn tkotkn sy.. waaa.. xready lg nih...