Tarikh Pengumuman Keputusan SPM 2010




Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca semua. Jika sebelum ini Ammar bagitahu kemungkinan keputusan SPM akan keluar 10/3/2011, tapi tadi baru Ammar dapat berita terbaru dari sumber-sumber yang boleh dipercayai bahawa keputusan SPM akan keluar pada 28/2/2011. Berita itu agak mengejutkan Ammar kerana tarikh tu semakin dekat dan tak tahu result ok ke tak ni. Hatiku berdebar-debar sekarang ni.



Ammar doakan adik-adik yang ambik exam SPM 2010 lulus dengan cemerlang semuanya. Nak tahu jugak siapa pelajar paling cemerlang tahun ni. Tak sabar rasanya nak tahu keputusan SPM tu. Tapi mesti result Ammar tu dapat lambat sebab Ammar kan calon persendirian, mungkin dia pos keputusan SPM tu. Tapi harap-harap dapat check keputusan SPM tu dengan SMS ke, dengan online ke baru best.



Jangan lupa doakan Ammar supaya lulus dengan cemerlang untuk 2 kertas ulangan yang Ammar ambik tu ek. Kalau anda semua baik hati dan sopan santun sila doakan Ammar ek.Hehehehe. Tak sabar rasanya nak sambung Ijazah ni. Kan best kalau dapat sambung Ijazah tahun ni, cepat sikit habis belajar dan dapat kerja terus kahwin. Bestnya.... YahooOOOOO!!!!!!

{ 20 comments.. read them below or add one }

ieka darlink ieka darlink 21 Februari 2011 11:32 PTG
wahh tak sabar nak kawen ye ammar. heheh.
ika pon ade dengar. tak sabar nak ambik result.
ika doakan ammar berjaya gak. :)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 21 Februari 2011 11:41 PTG
@ieka darlink Bhahahaa..memang tak sabar pun..lalala.... Thanks.. Ammar doakan Ika berjaya gak
nelly nelly 21 Februari 2011 11:57 PTG
Menggelabah Nelly ..
Entah apalah result nnti . .
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 22 Februari 2011 12:10 PG
@nelly Ammar pun gelabah jugak ni..takut
SaYraH WonDerLanD SaYraH WonDerLanD 22 Februari 2011 12:46 PG
all the best la ammar. x lama je lg 28/2/2011. Banyakkan berdoa. insyaAllah gempak. apa2 pon result lepas ni semua tu usaha ammar
athirahzaki athirahzaki 22 Februari 2011 12:49 PG
waaa, takutnye!
siyes la 28, huuu.
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 22 Februari 2011 12:54 PG
@athirahzaki cool beb..bhahahaha...pdahal Ammar pun takut jugak..lalala
Siti Nadzirah Zakariah Siti Nadzirah Zakariah 22 Februari 2011 12:58 PG
awalnye keluar..nad pulak yang berdebar2..haha..
A.s.t.i.n.a A.s.t.i.n.a 22 Februari 2011 7:08 PG
Haa? mudah2an saya lulus (perasan lepasan SPM)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 22 Februari 2011 7:28 PG
@A.s.t.i.n.a Bhahaha..mudah-mudahan macam tu lah..hehehe
Nisa Adnan Nisa Adnan 22 Februari 2011 10:20 PG
ammar kawen no1 naaa. hehe
eh kalau ta silap 14 mac kot, pas bdk PLKN balek
cinta nabella cinta nabella 22 Februari 2011 6:16 PTG
mudah mudahan kta smua llus okeyh !
sma2 la doakan yee :)
rafiza ruslan rafiza ruslan 23 Februari 2011 7:34 PG
wishing u gud luck cik ammar :))
nunu iefa nunu iefa 24 Februari 2011 1:36 PTG
btol kew kua 28hb ni?? jgn tkotkn sy.. waaa.. xready lg nih...