TOPUP RM30: Contest Gambar Profile Facebook Tercantik


Gambar contoh


Atas permintaan ramai akhirnya malam ini sekali lagi Ammar buat contest bagi memenuhi permintaan pengunjung setia blog Ammar. Contest gambar profile facebook tercantik yang Ammar dapat idea petang tadi. Memandangkan semakin ramai pengunjung blog Ammar datang dari facebook Ammar buka penyertaan ini kepada kawan-kawan di facebook dan kawan-kawan di blog.



Syarat-syarat penyertaan:

  • Sila tag gambar profil facebook tercantik anda di facebook Ammar ni beserta ulasan di gambar itu saya suka blog Ammar kerana.......(ikut suka berapa patah perkataan pun)
  • Selepas itu sila tinggalkan komen di entri ini bagi mengesahkan penyertaan anda. Bagi yang tiada blog sila tekan komen dan klik di ruangan tanpa nama lepas tu komen saya dah join.
  • Tidak perlu membuat entri bagi blogger yang join contest ini tapi kalau baik hati nak buat tidak dilarang, mungkin dapat markah bonus.
Hadiah-hadiah:
  • RM 10 TOPUP (Top Profile Picture)
  • RM 10 TOPUP (Kategori Lelaki)
  • RM 10 TOPUP (Kategori Perempuan)


Hadiah terpaksa dibahagikan kepada 3 pemenang bagi mencerahkan lagi peluang untuk anda menang. Kalau boleh semua yang join contest ni Ammar nak bagi hadiah tapi dah adat pertandingan ada yang menang dan ada yang kalah. Kalau nak menang semua tukarlah adat tu. Bhahahaha....


Pemenang dipilih berdasarkan gambar tercantik dan anda sangat dialu-alukan untuk edit gambar tu. Pemenang akan diumumkan bila ada pemenang. Senang bukan? Sila sebarkan kepada rakan-rakan anda. Ingat! Hanya gambar anda sahaja yang boleh menyertai contest ini dan dilarang sama sekali menggunakan gambar orang lain atau artis.

{ 12 comments.. read them below or add one }

E-ra paSha E-ra paSha 12 Februari 2011 11:17 PTG
Sy join juga !!

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/02/contest-gambar-profile-facebook.html
miss ANGIN miss ANGIN 12 Februari 2011 11:37 PTG
http://sekencangangin.blogspot.com/2011/02/kencang-contest-gambar-profile-facebook.html

cik angin dah join ! thanx :)
Lulu caldina Lulu caldina 13 Februari 2011 12:58 PG
baguslah tu..
huhu sekali lg x boleh join..
lulu takde FB...

next next....
Nana Nana 13 Februari 2011 9:02 PG
ok saya dah join..
dah buat entry pasal contest ni

link blog :
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/topup-rm30-contest-gambar-profile.html

id fb : fauzana ismail
Tanpa NamaTanpa Nama 19 Jun 2013 8:02 PG
Hi there to all, how is the whole thing, I think every one
is getting more from this web site, and your views are fastidious in favor of new people.



my web blog mildew remover (http://www.ideando.tv/)