Traffik Blog Semalam Mencanak Naik




Assalamualaikun dan selamat pagi kepada semua pembaca. Ammar nak kongsi sikit berita menarik dan gembira pasal blog ni semalam. Semalam adalah sejarah traffik blog tertinggi kerana pada masa pukul 12 lebih semalam blog Ammar dapat kunjungan 49 orang pada masa tu sahaja. Satu pencapaian yang sangat memuaskan dan macam tak percaya je dapat sebanyak tu traffik. Ammar pun try lah tengok traffik tu datang dari mana dan hasil pemantauan Ammar traffik blog yang banyak tu datang sebab Ammar post entri pasal tarikh keputusan SPM 2010 tu dan ada juga traffik dari blog Ben Ashaari, Lulu dan banyak lagi blog lain.



Ammar tak sangka pun ramai orang taip keyword pasal keputusan SPM tu, Ammar main agak-agak je pasal keyword tu tak buat kajian seo pun. Ammar buat tajuk tu berdasarkan masa dan waktu Ammar rasa sesuai. Mesti ramai yang nak tahu tarikh keputusan SPM masa ni kan? Jadi Ammar buatlah entri pasal tarikh keputusan SPM 2010. Ammar doakan supaya adik-adik yang ambik SPM tu semuanya lulus dengan cemerlang dan menjadi manusia yang berguna suatu hari nanti.



Bukan sesuatu yang mudah untuk dapat traffik yang tinggi kerana traffik yang tinggi memerlukan usaha yang kuat dan berkesan. Sekadar usaha dan tiada teknik yang berkesan tak dapat jugak traffik tinggil. Sama lah maca belajar, Ammar tak amalkan teknik belajar secara study hard tetapi Ammar amalkan teknik belajar secara study smart. Itu yang paling berkesan kerana kita tak perlu ada tekanan sangat dengan belajar dan 24 jam asyik membaca buku.

{ 21 comments.. read them below or add one }

A.s.t.i.n.a A.s.t.i.n.a 22 Februari 2011 8:05 PG
Ammar ramai peminat..


saya yang cemburu pun berlalu.. sobss sobss
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 22 Februari 2011 8:07 PG
@A.s.t.i.n.a Ish.. mana ada peminat pun.. Ammar bukan artis
cikmOt cikmOt 22 Februari 2011 8:23 PG
akak dapat pangkat 1 ni dalam spm tahun 98 dulu...hahaha, bleh dak cam gini???
SaYraH WonDerLanD SaYraH WonDerLanD 22 Februari 2011 8:58 PG
tak lama lagi ammar pon akan jadi mcm abg ben and redmummy lah
chii chii 22 Februari 2011 9:34 PG
yesh..study smart..dont stady hard..eheh
DeQdEq DeQdEq 22 Februari 2011 10:34 PG
wah...ini yg dikatakan pandai bermain dgn SEO
Dda Ly Dda Ly 22 Februari 2011 10:49 PG
alalaa best nye traffic!! huhuhu nak jugak..kne usaha lebih nih..hihi

jemput ke rumah,
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch ♥
Mama Zharfan Mama Zharfan 22 Februari 2011 1:26 PTG
congrats yer :) me singgah clik HB!
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 22 Februari 2011 3:31 PTG
@cikmOt wah..hebatnya Akak ni... Tahniah Akak
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 22 Februari 2011 3:32 PTG
@SaYraH WonDerLanD Insyaallah.. Terima kasih sebab doakan Ammar macam tu..hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 22 Februari 2011 3:32 PTG
@SaYraH WonDerLanD Insyaallah.. Terima kasih sebab doakan Ammar macam tu..hehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 22 Februari 2011 3:33 PTG
@chiiBetul tu..baru cepat masuk belajar
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 22 Februari 2011 3:34 PTG
@DeQdEq Tak main SEO pun..main agak-agak je
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 22 Februari 2011 3:35 PTG
@Dda Ly Ammar boleh awak pun boleh..jangan risau....usaha tu penting