9 Mac 2011

14 Hari Facebook Denda Aku




Sebelum ni dah dua kali kena denda. First tu kalau tak silap Ammar kena denda 4 hari, second kena denda 7 hari dan kali ni kena denda 14 hari pulak. Pergh!!!! Power tu, siap main denda-denda lagi. Bhahahaha... Ingat Ammar ni kaki spam ke nak denda-denda.



Apa punca kena denda? Puncanya sebab Ammar add ramai kawan je. Ammar add pun kawan-kawan yang Ammar kenal, bukan yang tak kenal. Add kawan-kawan kolej dan rakan blogger je tu pun nak marah-marah siap denda 14 hari lagi. Mujurlah denda tak boleh add kawan je, kalau denda tak boleh nak login mampus lah...hehehehehehe.



Tapi apa-apa pun blogging lagi best dari Facebook. Tak macam tu kawan-kawan? Betul kan? Lama dah tak update blog ni. Dah bersawan dah. Anda semua sihat? Kalau sihat alhamdulillah. Syukur. Kalau tak sihat tu makan lah ubat.

7 ulasan:

NisaAdnan berkata...

fb pon maen denda2 ae. baru tau la seyy ;)

bardboo berkata...

fb mmg camtu...huhu

Blogger Melayu Jawa berkata...

baru tau ke bro. sy pernah kena denda x bleh tukar nama kat fb 2 minggu.

A.s.t.i.n.a berkata...

ha ah kan? kalau tak biasanya Ammar update 5 kali sehari minimum..

A.s.t.i.n.a berkata...

ha ah kan? kalau tak biasanya Ammar update 5 kali sehari minimum..

eqhaZIN berkata...

buat acc br jela~

Suka Hati Saya La.. berkata...

penah kena jgk ari tu!!!hahahhaaa..sbbnyer add ramai sgt pastu diorg x approve2...