25 Mac 2011

Aku Review Sambil Sedekah

Assalamualaikum semua. Kali ni Ammar join satu lagi segmen dari blogger Kyerull. Nampak macam best je segmen ni. Nak join KLIK SINI.


Kyerull suruh Ammar bagi pendapat pasal blog dia? Pergh!!! Seronok sangat ni. Ok, Ammar nak cakap ni. Hari ni first time Ammar masuk blog ni dan mula-mula masuk tu rasa teruja sangat sebab blog ni cantik sangat-sangat. Bukan sekadar cantik je tapi blog ni tak berat, masa untuk loading sekejap je. Ammar paling suka blog jenis macam ni sebab Ammar pun guna broadband je bukan laju sangat kuasa kuda kan?


Blog ni cukup simple dan kemas. Ammar paling suka dengan corak atau background blog ni sebab unik dan abstract. Suka sangat-sangat. Jom kita join segmen ni sama-sama KAT SINI.


4 ulasan:

KyêrulL berkata...

oh sangat terharu ko join segmen nie.. untuk pengetahuan ko aku selalu masuk blog ko niE hehehe ^.^ xsangka weEee, terima kasih sebb join.. nantikan review daripada aku ^.^

AMMAR YASIR berkata...

Owh..silent reader rupanya... Thanks jugak sebab buat segmen ni

blackrosehunter berkata...

dah review blog ammar..jom ushar..

Blackrose's latest entry: Blog Review 8 : Bloglist

Awan Biru berkata...

Akan diterjah.