Ammar Bagi Header Blog Percuma




Assalamualaikum dan selamat malam semua. Oleh sebab Ammar dah tukar header baru sekarang ni Ammar pun nak kongsi jugak kegembiraan ni dengan anda semua. Kali ni Ammar nak bagi header percuma kepada anda semua. Nak tak? Kalau tak nak takpe.



Sebenarnya Ammar ni baru lagi berjinak-jinak dalam arena edit gambar ni. Aik? Arena ke? Bhahaha... Untuk mengasah bakat Ammar ni supaya jadi lebih tajam Ammar pun terfikir idea ni. Bagi header blog percuma kepada anda semua. Ok jugak kan?



Kepada sesiapa yang berminat atau rasa-rasa nak header baru percuma dari Ammar ni jom tengok syarat-syarat kat bawah ni:

1. Buat satu entri dengan tajuk "Ammar Bagi Header Blog Percuma" dan link kan ke sini.

2. Letak header blog Ammar ni.

3. Sertakan gambar anda yang mahu di edit tu.(lagi banyak lagi bagus)

4. Nyatakan tema warna yang anda mahu.

5. Tulis apa yang anda mahu tulis kat header tu.

6. Nyatakan tema header tu contohnya kartun ke, bunga ke, jiwang ke, alam sekitar ke ataupun header nakal. Ikut citarasa masing-masing.

7. Nak ada background atau transparent macam Ammar ni?

8. Copy url entri anda dan paste di ruangan komen entri ni.

9. Lain-lain sila nyatakan.



Nota kaki: Harap gambar kat blog anda tu boleh Ammar copy lah tak nak lah yang tak boleh copy. Macam mana Ammar nak ambik untuk edit gambar.

{ 43 comments.. read them below or add one }

Bella Bell Bella Bell 22 Mac 2011 9:07 PTG
menarik gk ni..tp ada tarikh tutup x?hehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 22 Mac 2011 9:30 PTG
@Bella Bell tak ada tarikh tutup kot..tapi kalau Ammar dah tak larat nak edit gambar Ammar tutup lah..hehehe
NURUL NADIAH MAMAT NURUL NADIAH MAMAT 22 Mac 2011 10:12 PTG
macam nak join.....hee..........
Cik BunGa ;) Cik BunGa ;) 23 Mac 2011 10:25 PG
join

http://qasehblog.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

tq ammar!
tehaa tehaa 23 Mac 2011 10:31 PTG
tehaa join tau , ammar ~
http://tehaalarh.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html
Aku Dan Teksi Aku Dan Teksi 24 Mac 2011 1:13 PG
Blog aku takde header,apa tema yang sesuai pun tak tahu,bolehlah bagi cadangan,

http://joyiman.blogspot.com
aNis sHazLiN aNis sHazLiN 24 Mac 2011 10:19 PG
boleh anis join? thanx ammar!

http://leenshah.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma-yeyay3.html
Muhammad Helmi Muhammad Helmi 24 Mac 2011 10:54 PG
tlg ea ammar...
mekaseh byak2...

http://helmyunus.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 24 Mac 2011 11:53 PG
@aNis sHazLiN Boleh je.. Silakan..hehehehe... Welcome
Mrs. Asida Mrs. Asida 24 Mac 2011 1:37 PTG
Mrs. Asida nak jugak

http://ilovecontestblog.com/2011/03/24/ammar-bagi-header-blog-percuma/

tp mcm ner nak kasi gambar??
kasi kat email yer?

ty
♥CHaRa♥ ♥CHaRa♥ 24 Mac 2011 2:21 PTG
chara join..

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html
nick_riena nick_riena 24 Mac 2011 3:06 PTG
riena sudah join...menanti header baru dengan penoh kesabaran..hehe

http://teratakchinta.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html
Fadzillah Kamarudin Fadzillah Kamarudin 24 Mac 2011 3:15 PTG
saya nak...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 24 Mac 2011 5:18 PTG
@Mrs. Asida siap nanti Ammar buat entri. copy n paste je k
aNis sHazLiN aNis sHazLiN 24 Mac 2011 7:58 PTG
salam ammar..pelik btul lau xleh copy pic tu..huhu...

anta kt emel ea...nak emel ammar plz...
♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ 24 Mac 2011 10:33 PTG
salam...ammar.nk cube jugak.. kalo satu gambar ok tak?? Ammar nak copy nnti, highlightkan gambar pastu cntrl+C eh.... TQ kalo buleh buatkan...

http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma-laaaa.html
pzah pzah 24 Mac 2011 11:08 PTG
Wokeyh.. Nak header..hehe :P

http://aku-pzah.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html
nurul nadia nasir nurul nadia nasir 25 Mac 2011 12:35 PG
http://missnadianasir.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html


Terima kasih ammar ;)
Biela Yusoff.. Biela Yusoff.. 25 Mac 2011 2:41 PG
http://chococoklate.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html...nak gak..sorila lambat..
specific mewarnai ketelitiankuu.. specific mewarnai ketelitiankuu.. 30 Mac 2011 2:34 PTG
ammar...nak jugak..

harap ammar boleh tolng sebab cik ayien nie..baru dalam dunia blogger..memang sedang mncari sesapew yng ingin buatkn header..
really2 hope..u can help me..

http://specificmewarnaiketelitianku.blogspot.com
♥CHaRa♥ ♥CHaRa♥ 2 April 2011 11:28 PTG
ammar lupa nak bgtau, da letag pic utk edit header..hihi
chek siti wan kuncup chek siti wan kuncup 6 April 2011 11:50 PTG
ammar tolong saya ye..ngee~

http://xtawula.blogspot.com/2011/04/ammar-bagi-header-blog-percuma.html
fazRina fazRina 11 April 2011 12:53 PTG
hi ammar...minta tlg buatkan header ye...

http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/04/ammar-bagi-header-blog-percuma.html
fazRina fazRina 11 April 2011 1:11 PTG
menanti dgn sabar hehe...
wanda wanda 17 April 2011 11:33 PTG
http://wangorgeous.blogspot.com/2011/04/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

tq..semangat nak header nih..hehe
miss ryrinn _ angin miss ryrinn _ angin 26 April 2011 11:35 PTG
ammar . nak jugek .

http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-ammar-bagi-header-blog-percuma.html

:)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 30 April 2011 1:29 PTG
http://mrmm98.blogspot.com/2011/04/ammar-bagi-header-blog-percuma.html
BabyRayyan BabyRayyan 16 Mei 2011 3:35 PTG
hi mamarayyan join....huhu.bestnyer dpt header free from ammar..:-)

http://mamaluvrayyan.blogspot.com/2011/04/ammar-bagi-header-blog-percuma.html
cik faacik faa 6 Oktober 2011 3:45 PTG
hye ammar..
kayy faa ad bace entry psal ammar buad header percuma..berminat sesangat..cuz faa puns baru na mule brjinak-jinak dgan bl0g..bl0g faa tkde header..so na mintak tolong ammar buadkan headet t0k faa..boleh tk?
cik faa cik faa 6 Oktober 2011 3:49 PTG
hye ammar..
kayy faa ad bace entry psal ammar buad header percuma..berminat sesangat..cuz faa puns baru na mule brjinak-jinak dgan bl0g..bl0g faa tkde header..so na mintak tolong ammar buadkan headet t0k faa..boleh tk?
sarah nukman sarah nukman 16 Oktober 2011 5:34 PTG
http://scream-out-thedoor.blogspot.com/2011/10/ammar-bagi-header-blog-percuma_16.html