22 Mac 2011

Ammar Bagi Header Blog Percuma




Assalamualaikum dan selamat malam semua. Oleh sebab Ammar dah tukar header baru sekarang ni Ammar pun nak kongsi jugak kegembiraan ni dengan anda semua. Kali ni Ammar nak bagi header percuma kepada anda semua. Nak tak? Kalau tak nak takpe.



Sebenarnya Ammar ni baru lagi berjinak-jinak dalam arena edit gambar ni. Aik? Arena ke? Bhahaha... Untuk mengasah bakat Ammar ni supaya jadi lebih tajam Ammar pun terfikir idea ni. Bagi header blog percuma kepada anda semua. Ok jugak kan?



Kepada sesiapa yang berminat atau rasa-rasa nak header baru percuma dari Ammar ni jom tengok syarat-syarat kat bawah ni:

1. Buat satu entri dengan tajuk "Ammar Bagi Header Blog Percuma" dan link kan ke sini.

2. Letak header blog Ammar ni.

3. Sertakan gambar anda yang mahu di edit tu.(lagi banyak lagi bagus)

4. Nyatakan tema warna yang anda mahu.

5. Tulis apa yang anda mahu tulis kat header tu.

6. Nyatakan tema header tu contohnya kartun ke, bunga ke, jiwang ke, alam sekitar ke ataupun header nakal. Ikut citarasa masing-masing.

7. Nak ada background atau transparent macam Ammar ni?

8. Copy url entri anda dan paste di ruangan komen entri ni.

9. Lain-lain sila nyatakan.



Nota kaki: Harap gambar kat blog anda tu boleh Ammar copy lah tak nak lah yang tak boleh copy. Macam mana Ammar nak ambik untuk edit gambar.

43 ulasan:

Biela Yusoff.. berkata...

wow menarik rasa cam nak..

Bella Bell berkata...

menarik gk ni..tp ada tarikh tutup x?hehe

AMMAR YASIR berkata...

@Biela Yusoff.. jomlah join...free je

AMMAR YASIR berkata...

@Bella Bell tak ada tarikh tutup kot..tapi kalau Ammar dah tak larat nak edit gambar Ammar tutup lah..hehehe

NURUL NADIAH MAMAT berkata...

macam nak join.....hee..........

AMMAR YASIR berkata...

@NURUL NADIAH MAMAT Jom lah join...

! Encik Nakal ! berkata...

wahh~~~baguih bro...

AMMAR YASIR berkata...

@! Encik Nakal ! nak join tak bro?hehehe

Cik BunGa ;) berkata...

join

http://qasehblog.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

tq ammar!

AMMAR YASIR berkata...

@Cik BunGa ;) Thanks jugak sebab join

tehaa berkata...

tehaa join tau , ammar ~
http://tehaalarh.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

Aku Dan Teksi berkata...

Blog aku takde header,apa tema yang sesuai pun tak tahu,bolehlah bagi cadangan,

http://joyiman.blogspot.com

aNis sHazLiN berkata...

boleh anis join? thanx ammar!

http://leenshah.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma-yeyay3.html

Muhammad Helmi berkata...

tlg ea ammar...
mekaseh byak2...

http://helmyunus.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

AMMAR YASIR berkata...

@tehaa Terima kasih

AMMAR YASIR berkata...

@Aku Dan Teksi Hahaha..boleh je..tunggu k

AMMAR YASIR berkata...

@aNis sHazLiN Boleh je.. Silakan..hehehehe... Welcome

AMMAR YASIR berkata...

@Muhammad Helmi Ok.. sama-sama

Mrs. Asida berkata...

Mrs. Asida nak jugak

http://ilovecontestblog.com/2011/03/24/ammar-bagi-header-blog-percuma/

tp mcm ner nak kasi gambar??
kasi kat email yer?

ty

♥CHaRa♥ berkata...

chara join..

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

nick_riena berkata...

riena sudah join...menanti header baru dengan penoh kesabaran..hehe

http://teratakchinta.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

Fadzillah Kamarudin berkata...

saya nak...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

AMMAR YASIR berkata...

@Mrs. Asida siap nanti Ammar buat entri. copy n paste je k

aNis sHazLiN berkata...

salam ammar..pelik btul lau xleh copy pic tu..huhu...

anta kt emel ea...nak emel ammar plz...

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ berkata...

salam...ammar.nk cube jugak.. kalo satu gambar ok tak?? Ammar nak copy nnti, highlightkan gambar pastu cntrl+C eh.... TQ kalo buleh buatkan...

http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma-laaaa.html

pzah berkata...

Wokeyh.. Nak header..hehe :P

http://aku-pzah.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

nurul nadia nasir berkata...

http://missnadianasir.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html


Terima kasih ammar ;)

Biela Yusoff.. berkata...

http://chococoklate.blogspot.com/2011/03/ammar-bagi-header-blog-percuma.html...nak gak..sorila lambat..

specific mewarnai ketelitiankuu.. berkata...

ammar...nak jugak..

harap ammar boleh tolng sebab cik ayien nie..baru dalam dunia blogger..memang sedang mncari sesapew yng ingin buatkn header..
really2 hope..u can help me..

http://specificmewarnaiketelitianku.blogspot.com

♥CHaRa♥ berkata...

ammar lupa nak bgtau, da letag pic utk edit header..hihi

chek siti wan kuncup berkata...

ammar tolong saya ye..ngee~

http://xtawula.blogspot.com/2011/04/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

fazRina berkata...

hi ammar...minta tlg buatkan header ye...

http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/04/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

fazRina berkata...

menanti dgn sabar hehe...

ana anisah =p berkata...

macam best =)

ana anisah =p berkata...

macam best =)

wanda berkata...

http://wangorgeous.blogspot.com/2011/04/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

tq..semangat nak header nih..hehe

miss ryrinn _ angin berkata...

ammar . nak jugek .

http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-ammar-bagi-header-blog-percuma.html

:)

AMMAR YASIR berkata...

http://mrmm98.blogspot.com/2011/04/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

BabyRayyan berkata...

hi mamarayyan join....huhu.bestnyer dpt header free from ammar..:-)

http://mamaluvrayyan.blogspot.com/2011/04/ammar-bagi-header-blog-percuma.html

cityiklan berkata...

Visiting Here For The First Time
Nice Blog :)

From
Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
Singgah Iklan
Iklan Di Malaysia
Income Iklan

cik faa berkata...

hye ammar..
kayy faa ad bace entry psal ammar buad header percuma..berminat sesangat..cuz faa puns baru na mule brjinak-jinak dgan bl0g..bl0g faa tkde header..so na mintak tolong ammar buadkan headet t0k faa..boleh tk?

cik faa berkata...

hye ammar..
kayy faa ad bace entry psal ammar buad header percuma..berminat sesangat..cuz faa puns baru na mule brjinak-jinak dgan bl0g..bl0g faa tkde header..so na mintak tolong ammar buadkan headet t0k faa..boleh tk?

sarah nukman berkata...

http://scream-out-thedoor.blogspot.com/2011/10/ammar-bagi-header-blog-percuma_16.html