28 Mac 2011

Blog Contest Pun Ada





Selamat tengah hari semua. Mula-mula Ammar buat blog ingatkan blog ni ada jenis macam blog maklumat, peribadi, blog perniagaan, blog sukan tapi rupa-rupanya ada jugak blog contest. Pelik jugak bagi yang tak tahu kan? Tapi blog yang Ammar maksudkan ni sangat cantik dan unik nak tahu KLIK SINI.


Kali ni Ammar nak serahkan header blog untuk Cik Asida yang dah beberapa hari tepah header dari Ammar. Tak tahu lah dia suka ke tak tapi harap-harap Cik Asida suka lah. Kalau tak suka pun takpe Ammar boleh buat balik atau nak ubah apa-apa dalam header blog ni boleh je.


Kalau Cik Asida suka header blog ni boleh lah ambik sekarang kat blog Ammar ni. Ada ke orang lain yang nak header free jugak macam Cik Asida ni? Kalau ada KLIK SINI.

4 ulasan:

toyolkiut berkata...

wah..
lawa..
nk jg, please..

Awan Biru berkata...

Lawa dan simple dia punya header tu.

Mrs. Asida berkata...

hehe baru dtg tgk header.. thanks ya.

Asid memang suka yg simple2 ni, sebab blog contest ni banyak banner2 lain.. taknak yg menyerabutkan mata memandang..

Thanks sekali lagi.. Asid amik jelah terus.. :)

♥ bella nabila ♥ berkata...

ekceli merata bella cari ammar tapi still xder respone , nak bagi adiah follower bertuah nih..pliz check page fb kamu ya