15 Mac 2011

Blogger Gila Patung Kotak Berapi





Akhirnya tertangkap jugak seorang blogger ni. Baru Ammar tahu rupa-rupanya blogger ni gilakan patung kotak. Kenapa Ammar cakap macam tu? Sebab kebanyakkan entri dia asyik letak gambar patung kotak je. Memang sah lah dia ni gila patung kotak kan?



Comel tak gambar patung kotak kat atas tu? Comel kan? Ammar suka gambar patung kotak yang pakai payung tu sebab nampak manja je muka dia tu. Tunggu sape tengah hujan tu? Tunggu awek ke? Hehehehe.... Patung kotak pun pandai nak couple-couple ek.






Ammar tengok patung kotak ni cantik jugak. Terasa jugak dalam hati nak beli patung kotak ni sebab cantik lah. Kan best kalau ada awek, boleh bagi hadiah patung kotak yang comel ni kat dia satu dan Ammar simpan satu. Romantik gitu. Bhahahaha..



Tapi nak dapat kat mana patung kotak comel ni? Ammar nak beli lah, suka sangat patung ni. Ada sape-sape boleh tolong bagitahu kat mana patung kotak comel ni dijual? Dah tergila-gilakan patung kotak ni. Ni kamu lah punya pasal Apezs. Sape suruh tunjuk patung kotak tu kat Ammar. Dah jadi gilakan patung kotak dah ni. Tolong!!!!!!






Nak tahu tak sape blogger yang gilakan patung kotak yang comel ni? Kalau nak tahu KLIK SINI. Kenal tak sape dia tu? Ammar suka sangat kat dia sebab dia tu suka datang blog Ammar. Hehehehehe... Sayang kamu ketat-ketat...

5 ulasan:

YAYA AZURA berkata...

ye la Ammar..k.yaya pun suka tengok patung kotak apesz nie..

apezs shah berkata...

Salam

Ya Allah TERHARU dibuatnya apezs oleh Ammar. Haish dapat REVIEW blog free dari Ammar la. Sukenya.. Wah suka Patung Kotak apezs yea? Kak Yaya juga yea.. hehe... apezs mgg suka dari dulu hingga selamanya.. Dia mmg comelkan. Nak beli dia bukan ada kat sini. Di negara yg tgh kritikal skrg JEPUN je ada... Kesian kan Patung Kotak apezs kena Tsunami.. :(

Thanks sekali lagi review apezs.
Mmg tak sangka habis la... Pelok ketat-ketat jugalaa... :)

sicomot-comel berkata...

haah la..

SCC tertanye jugak..
mne dia dapat gmbr2 patung kotak yg byk2 jenis tuh..

comel lorh..
tp still xleh kalahkan bunny! hik3

apezs shah berkata...

Come my blog..
Just for u..:)

nur berkata...

betul tu.. comel2 kotaknya..

JEMPUT JOIN GA HINGGA 16 MAC:ALL IN ONE

thanks komen kat sini: http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html