10 Mac 2011

Bloglist Blackrose




Bloglist datang lagi. Kali ni bloglist dari blackrose. Nak join klik gambar kat atas tu je. Ammar suka blog blackrose sebab paling penting masa loading cepat je, tak berat langsung. Sesuai untuk pengguna yang menggunakan broadband.



Selain tu dalam blog blackrose banyak artikel atau entri yang menarik dan berguna untuk bloggger dan orang lain. Sebagai contoh tips seo dan banyak lagi petua-petua untuk semua. Susun atur blog blackrose ni sangat menarik dan tertarik. Susunan widget yang tidak berserabut.





Boleh dikategorikan sebagai blog yang kemas dan mesra seo sebab mempunyai ciri-ciri mesra seo. Ammar rasa blo blackrose ni cepat naik kalau dia teruskan dengan blog sekarang ni dan rajin update blog. Insyaallah. All the best blackrose.

1 ulasan:

blackrosehunter berkata...

follow ammar..n thanks join bloglist sy..keep in touch ea..