29 Mac 2011

Dapat Topup Free Daripada Awek Cun




Seronoknya semalam bila Ammar terpilih sebagai follower bertuah untuk blog awek cun ni. Ammar dapat topup free sebab jadi follower ke-400 blog awek cun ni. Mula-mula tu terkejut jugak sebab dia datang kat blog Ammar cakap Ammar jadi follower bertuah. Ammar buka page facebook tengok dekat wall awek cun ni bagitahu pasal ni.


Ammar apa lagi, bagi terus bagi akaun facebook Ammar Yasir tu sebab tengok awek cun ni. Mana tahu kot-kot boleh ngorat ke. Ada cam ni. Hehehehe. Lepas tu terus add dia dan dia hantar mesej. Apa lagi ambik kau, siap bagi nombor pin untuk topup lagi. Tak sangka, pemurah betul awek cun ni. Nama awek ni Bella. Nak nombor telefon dia boleh mintak dengan Ammar.


Jom kita sama-sama pergi terjah blog awek cun ni. Nak terjah KLIK SINI. Cantik kan blog awek cun tu? Terima kasih sangat-sangat sebab bagi topup free tu. Macam tahu-tahu je semalam Ammar takde topup. All the best Bella. Sayang kamu ketat-ketat...Hehehehe... Happy blogging.

9 ulasan:

kaizen berkata...

halamak...nk gak knal awek cun nih....

areteacar berkata...

syg ketat-ketat tuh. haha...

Riderz berkata...

share blo je?
share la fesbuk dia skali bro.. hakhak :D

♥ bella nabila ♥ berkata...

haha..mekasih ammar ! bella baru jer nak post sal ni ..=]

wanbu berkata...

warghh.... best2

dah la dpt topup free + no tepon skali tue...

marr.. apa kata kita wat sistem barter, aq bg hang hp ko bg aq no. hp dia amacam?? deal.... hehe

nora berkata...

ooooo dah pandai ko ek
sayang ketat-ketat ek
aku ngadu kat bapak dia


ENTRY HOT : Tak Boleh

Ieyjal Ijal berkata...

wo ..dpt top up free lagi tu

Faris Irfan berkata...

Spe sudi teman sembang 2/3 pagi wasap saya.
0189565836
Wc
farisirfan123

Faris Irfan berkata...

Call/mesej
018 9696 380