Dapat Topup Free Daripada Awek Cun




Seronoknya semalam bila Ammar terpilih sebagai follower bertuah untuk blog awek cun ni. Ammar dapat topup free sebab jadi follower ke-400 blog awek cun ni. Mula-mula tu terkejut jugak sebab dia datang kat blog Ammar cakap Ammar jadi follower bertuah. Ammar buka page facebook tengok dekat wall awek cun ni bagitahu pasal ni.


Ammar apa lagi, bagi terus bagi akaun facebook Ammar Yasir tu sebab tengok awek cun ni. Mana tahu kot-kot boleh ngorat ke. Ada cam ni. Hehehehe. Lepas tu terus add dia dan dia hantar mesej. Apa lagi ambik kau, siap bagi nombor pin untuk topup lagi. Tak sangka, pemurah betul awek cun ni. Nama awek ni Bella. Nak nombor telefon dia boleh mintak dengan Ammar.


Jom kita sama-sama pergi terjah blog awek cun ni. Nak terjah KLIK SINI. Cantik kan blog awek cun tu? Terima kasih sangat-sangat sebab bagi topup free tu. Macam tahu-tahu je semalam Ammar takde topup. All the best Bella. Sayang kamu ketat-ketat...Hehehehe... Happy blogging.

{ 9 comments.. read them below or add one }

kaizen kaizen 29 Mac 2011 7:07 PTG
halamak...nk gak knal awek cun nih....
areteacar areteacar 29 Mac 2011 8:00 PTG
syg ketat-ketat tuh. haha...
Riderz Riderz 29 Mac 2011 9:16 PTG
share blo je?
share la fesbuk dia skali bro.. hakhak :D
♥ bella nabila  ♥ ♥ bella nabila ♥ 29 Mac 2011 10:37 PTG
haha..mekasih ammar ! bella baru jer nak post sal ni ..=]
wanbu wanbu 30 Mac 2011 12:13 PG
warghh.... best2

dah la dpt topup free + no tepon skali tue...

marr.. apa kata kita wat sistem barter, aq bg hang hp ko bg aq no. hp dia amacam?? deal.... hehe
nora nora 30 Mac 2011 9:39 PG
ooooo dah pandai ko ek
sayang ketat-ketat ek
aku ngadu kat bapak dia


ENTRY HOT : Tak Boleh
Faris Irfan Faris Irfan 15 Mei 2016 7:53 PTG
Spe sudi teman sembang 2/3 pagi wasap saya.
0189565836
Wc
farisirfan123