Follower Aku 777




Alhamdulillah akhirnya yang ditunggu-tunggu mucul jugak. Dari petang tadi dah tunggu angka bertuah 777. Apa yang menarik pasal 777? Angka 7 sebenarnya dah sinonim dengan hidup Ammar sebab nombor telefon Ammar ada banyak angka 7 dan nombor telefon mak Ammar pun bayak nombor 7. Sukanya dapat angka ni. Ammar minat sangat nombor 7, kalau pemain bola sepak terkenal pun Ammar suka pilih yang pakai jersi nombor 7.



Terima kasih kepada semua follower sebab sudi jadi follower Ammar walaupun Ammar ni baru lagi dalam dunia blog tapi anda semua dah percaya kat Ammar dan menjadi follower Ammar. Terharu sangat-sangat bila orang menghargai hasil penulisan Ammar ni walaupun sekadar penulisan picisan.



Tak lupa jugak kepada otai blog seperti Ben Ashaari, Eqbal Zack, Abang Nara, Sis LM, dan ramai lagi sebab selama ini telah banyak memberi tunjuk ajar kepada Ammar yang masih baru dalam dunia blogging ini. Jasamu dikenang selamanya. Ammar harap kepada blogger baru supaya teruskan blogging sehingga berjaya dan menjadi blogger ranking pertama di Malaysia seperti blog Beautiful Nara. Tahniah diucapkan kepada Abang Nara sebab jadi blogger ranking pertama di Malaysia.

5 comments.. read them below or add one

Awan Biru Awan Biru 20 Mac 2011 12:54 PG
Wah, dah naik lagi. Cepat betulkan. Itu tandanya semakin ramai blogger yang tertarik dengan blog anda. Tahniah.
Keep it up.
Wafiy Suzly Wafiy Suzly 20 Mac 2011 1:55 PG
tahniah diucapkan


http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/03/muhammad-saw-bukanlah-nabi-melainkan.html

entri untuk link diatas ini berkenaan dengan:

Muhammad SAW bukanlah nabi melainkan perampok, pedopil, dan tukang cabul
Sharinginfoz Sharinginfoz 20 Mac 2011 8:37 PG
tahniah nanti semakin banyak ya