Gambar Backgrounds Untuk Kaki Edit Gambar





Sejak kebelakangan ni Ammar tengok ramai orang suka edit gambar untuk mendapat kepuasan hasil kerja sendiri. Kali ni Ammar nak kongsi beberapa gambar backgrounds yang ada dalam laptop Ammar ni. Ammar harap anda semua suka dengan gambar ni. Kalau suka klik je salah satu gambar dalam album kat atas ni.



Lepas klik bolehlah copy dan paste kat dalam komputer anda. Gambar pantai dan pokok kelapa yang kat atas tu lah yang Ammar guna untuk edit gambar contest cintai alam sekitar tu. Kalau suka gambar tu boleh lah copy dan paste. Boleh je nak copy banyak mana gambar dalam blog Ammar ni. Ammar tak marah pun.



Kata orang, blog adalah tempat untuk berkongsi. Kongsi idea, pendapat, info, gambar, video dan sebagainya. Ammar tak marah pun kalau orang nak copy dan paste sebarang artikel dalam blog Ammar ni sebab Ammar yakin jika ada orang yang copy dan paste sudah tentunya artikel Ammar tu berkualiti. Kalau tak berkualiti sape nak copy kan?

3 comments.. read them below or add one