Gambar Bekas Awek Aku

1ca1bd9canigilababi
Lisa Surihani, aku masih teringat saat kita bersama. Dulu, saat kau tidak menjadi glamour seperti ini lagi kau pernah berjanji denganku untuk hidup bersama. Masih ingatkah masa kita bersantai dibawah pohon rimbun seperti dalam filem Lagenda Budak Setan? Mungkin kau tidak lagi ingat saat itu kerana kau telah ada boyfriend lain sekarang ni.
600full-lisa-surihani
Aku terkejut apabila melihat gambar ini di dalam majalah. Rupa-rupanya kau dalam diam-diam menjadi model lips ice. Kau semakin mengejar dunia glomour. Semakin jauh kau dan aku. Aku diamkan diri seketika. Dalam hatiku berkata “cantik jugak awek aku ni”.
19731_1245161582561_1635031300_607252_54203_n
Gambar semasa kita sama-sama bermain badminton di dewan sivik belakang rumah Hanis Zalikha masihku simpan rapi sebagai kenangan. Aku tahu kau suka minum air tropicana twister. Betul kan?
71057_110741312318869_2997915_n
Sungguh ayu ketika kau memakai tudung sebegini. Aku terus jatuh cinta dan dalam hati ada niat nak buat bini. Alangkah bagusnya jikalau kau masih bertudung sampai sekarang.
015722098
Gambar yang diambil bersama rakan artis. Kalau tak silap ni adalah barisan pelakon tudung ekspres kan?
2672109458_c8471fc6db_b
Kosmo edisi Khamis 12 Jun 2008 kau mengaku solo. Tersentuh hatiku ini kerana kau tidak mengaku aku adalah awekmu.
3803446154_4697b84987_o
Senyuman manismu memikat hati kecilku ini dari dulu hingga kini. Aku masih menunggu saat senyuman ini lagi untukku simpan sebagai memori terindah.
4266033218_3eaa80c2d1_b
Dapat hadiah minyak wangi dari sape ni? Senyum lebar nampak.
4289571699_e174131aeb
Gambar semasa kita sama-sama keluar makan tengah hari sehari sebelum kau diujibakat menjadi pelakon.
4327348885_1de7645f53_b
Muka merajuk bila aku tak belanja aiskrim cornetto macam dalam iklan TV. Tapi cantik jugak muka merajuk ni. Ayu je nampak.
4693492994_a22ee482b8_b
Gambar curi yang aku ambik semasa sidang media pelancaran filem Lagenda Budak Setan.
5015782289_b94e2a93ca_b
Ayunya bila kau pakai baju kurung ni. Aku paling suka perempuan yang pakai baju kurung macam ni. Tapi kalau pakai tudung lagi lah aku suka.
5510765292_38a8476b7c_b
Gambar selepas tengok wayang cerita Merong Mahawangsa. Ayu je muka kamu masa ni.
artis-1
Gaya selamba masa jumpa dengan peminat.
dsc06447
Gambar majlis makan malam bersama rakan blogger. Ben Ashaari, Cik Epal, Eqbal Zack, Hanis Zalikha, Ujang, YanaMIB, Tok Esah, Iqbal Hakimi, En Nakal dan ramai lagi turut hadir masa majlis ni. Best sangat masa ni kan?
fb606399
Gambar ni aku ambik masa panjat pokok biasa kita santai petang-petang.
hi_01.1
Bakal primadona? Oh tidak! Kau semakin glamour sekarang.
hi_05.1
Tunggu bas nak pergi KL masa ni kan?
IMG_1641
Kenapa sedih pulak ni? Ada masalah dengan David Teo ke?
IMG_1663
Ayunya kau masa ni. Jatuh cinta pulak.
l_1d75077e79b443d8ab21694db67ee700
Posing manja sebelum kita berpisah.
lisa (1)
Ni gambar masa hari raya kat kampung kan?
lisa (2)
Hadiah jam tangan pertama dari aku. Sempat lagi ambik gambar tu.
lisa surihani (1)
Posing manja selepas makan malam dekat Restoran Citarasa Rinduan.
Lisa Surihani (2)
Gambar kat depan rumah Lulu Caldina.
Lisa Surihani
Sape yang nak boikot ni?
lisa
Gambar ni kita ambik kat mana? Lupa pulak
lisa5
Pergh! Ayunya macam Sis LM
lisadandiana2
Gambar semasa dekat salon
lisasurihani2-1
Gambar dari akhbar Kosmo
lisasurihani-cantek1
Foto iklan
lisasurihanicantik4
Gambar yang diambil dari Abang Nara
lisa-surihani-cute-sweetgirl
Masa ni on the way nak pergi rumah Ujang kan?
lisa-surihani-kosmo
Gambar dalam akhbar Kosmo
lisasurihaniohartis3
Gambar iklan
Sebarang cerita dalam entri ini adalah rekaan semata-mata. Jangan percaya. Cerita ini tiada kaitan dengan yang hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Sebarang watak dalam cerita ini datang dari idea pengarang dan bukan watak sebenar macam filem Lagenda Budak Setan tu.

{ 10 comments.. read them below or add one }

apezs shah apezs shah 16 Mac 2011 9:33 PG
salam

ahaha mcmtu sekali ke.
tapi kenapa meninggak? bukan meninggal.? haha.
eqhaZIN eqhaZIN 16 Mac 2011 9:55 PG
lisa niey bp bf da dier da ader kn.
sume ngaku jd bf dier. haha.
wanbu wanbu 16 Mac 2011 10:14 PG
huhu... nasib baik bkn ex-gurlpren aq huhhh lega :-)
saya_arief saya_arief 16 Mac 2011 11:12 PG
baru ku tawu ini semua.
hahaha..
sebelum nih xdek lak dye citer kat aku.
:D
nurkaloi nurkaloi 16 Mac 2011 11:22 PG
hahahahah
depan umah lulu puwn ade eaah

takpe if betul awex ko puwn aku suke jerkkk
memg fntik uww
Tanpa NamaTanpa Nama 16 Mac 2011 12:49 PTG
bila nak umum pemenang kontess?isk isk
NisaAdnan NisaAdnan 16 Mac 2011 1:16 PTG
haha mmg teringin ni. HHAHAA
Fitri Senin Fitri Senin 16 Mac 2011 2:11 PTG
Redza pun suka dengan Lisa Surihani ni..sblm kawin dia bgtahu dia tampal poster Liza dlm bilik!!!Hahahaha...Doa supaya ank kami cantik cm Lisa..*mak nye berangan
fadhdeela fadhdeela 16 Mac 2011 3:38 PTG
hahahhahaha fanatik nie!! tp kita pun suka dia :p