Header Blog Percuma Untuk Cik Bunga




Alhamdulillah akhirnya siap jugak header blog untuk Cik Bunga ni. Terima kasih Cik Bunga sebab bagi kepercayaan kepada Ammar untuk buat header blog. Lepas je exam tadi terus edit gambar ni dan akhirnya siap jugak.



Pesanan buat Cik Bunga, kalau tak suka header ni boleh je bagi cadangan suruh Ammar buat header lain. Ammar suka sangat edit-edit gambar ni. Kalau ada apa-apa nak tambah lagi kat header blog ni bagitahu je. Jangan malu jangan segan ok. Kata orang buat benda biar puas hati kan? Cepat komen header ni.



Kepada Cik Bunga bolehlah datang sini nak copy header blog ni. Percuma je bukan berbayar pun. Ada sape-sape lagi yang nak header blog percuma? Senang je KLIK SINI.

5 comments.. read them below or add one

Cik BunGa ;) Cik BunGa ;) 24 Mac 2011 9:00 PG
untungnya saya..heheheheheheeh

thank 2 ammar... :)
Rozita Rozita 24 Mac 2011 9:49 PG
cantik...akak nak jugak boleh?
nick_riena nick_riena 24 Mac 2011 10:56 PG
wah!!!cun nye..nak gak leh..hehe...
~NieZa~ ~NieZa~ 25 Mac 2011 5:54 PTG
cantiknyaaaaaaaaaaaaa
^_^ (jeles ni) wuwuwu