Jana Pendapatan 4 Angka Sebulan Dengan Blog





Alhamdulillah akhirnya sempat jugak beli buku teknik rahsia nuffnang ni. Sebelum ni dah banyak kali saudara Amirul Hafiz datang kat blog Ammar untuk promosi buku ni tapi masa tu Ammar tak reti lagi macam mana nak beli buku ni. Tiba-tiba hari ahad lepas Amirul Hafiz datang lagi dan bagitahu buku ni akan ditutup jualannya.



Bila dengar berita tak best ni apa lagi, Ammar teruslah belajar macam mana nak beli buku ni dengan online. Akhirnya Ammar berjaya beli buku ni secara online. Sebelum ni tak pernah pun beli barang secara online. Ingatkan susah beli barang secara online tapi rupa-rupanya senang je. Klik-klik dan taip-taip sikit je dah beli. Senang kan? Guna CIMB CLICKS sangat mudah dan cepat.



Bila selesai beli buku ni Ammar rasa Ammar lah orang yang paling bertuah sebab Ammar beli buku ni last minutes. 14/03/2011 iaitu tepat pukul 12 tengah malam jualan buku ni ditutup buat selama-lamanya. Alhamdulillah ada rezeki jugak walaupun dah nak tarikh tutup. Tak sabar rasanya nak tunggu buku ni sampai sebab Ammar nak tahu macam mana cara untuk menjana pendapatan 4 angka setiap bulan dengan nuffnang.



Teringat ayat dari Amirul Hafiz. Kenapa tutup jualan buku ni? Dia cakap kalau jual buku ni banyak-banyak nanti ramai pulak berhenti kerja dan tumpu pada blog je untuk dapat pendapatan 4 angka sebulan. Ayat yang Ammar paling suka tu. Betul jugak kan? Kalau ramai yang tahu rahsia ni tak jadi rahsia lah kan? Setahu Ammar lah, buku ni terhad dijual 50 unit je. Betul tak Amirul Hafiz?

{ 11 comments.. read them below or add one }

apezs shah apezs shah 15 Mac 2011 8:26 PG
salam

biar betul?
wah limit upenya.. tahniah kerana
dah berjaya dapat.
qasehraihan qasehraihan 15 Mac 2011 8:37 PG
waaaa..taniah..nanti share ilmu yer..hee

eh ammar..blog awak ada haters gak ke? (dtg d blog IR)..hehe

meh baca

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/03/apa-bestnya-bila-dah-keje-dan-ada-duit.html
a n a s t a s y e a a n a s t a s y e a 15 Mac 2011 8:37 PG
emm .. terpulang kepada budi bicara masing2 =)

anastasyea's latest post .. Pi Day | Wajarkah kita meraikannya ? #PiDay
Ronaldmohoni Ronaldmohoni 15 Mac 2011 11:53 PG
Panduan Terbaik Dari Saudara Amirul Hafiz.
kelkid kelkid 15 Mac 2011 11:58 PG
aku ada baca di tweet staff nuffnang yg tak sedap duduk dengan ebook ni, kemudian ada tweet lain pula yg dr staff nuffnang yg pesar supaya jangan beli ebook berkait rahsia nuffnang.

aku percaya, Nuffnang samada bagi amaran pada Amirul supaya hentikan jualan, atau Nuffnang beli copyright dr Amirul.

biasalah, klu x..takkan sesaja nak hentikan jualan. nuffnang tu owned by chinese..typical chinese business la
Tanpa NamaTanpa Nama 15 Mac 2011 9:42 PTG
http://lunaqiszara.com/2011/03/14/review-e-book-teknik-rahsia-nuffnang/
Cik Kamoo Cik Kamoo 16 Mac 2011 8:55 PG
WAH....leh share ilmu la pasnie...hehehhe...sharing is caringkan? hu hu
penadigital penadigital 16 Mac 2011 4:37 PTG
ramai yang tampal nuffnang kat blog tapi tak dapat apa2... dengan panduan ni tentu boleh tambah income dengan blog
@e_da @e_da 23 Mei 2011 4:10 PTG
macamana nak beli buku ni ya walaupun sy tau ianya terhad?? boleh email sy tak?
redlomo redlomo 16 Januari 2012 8:50 PTG
selain nuffnang anda boleh cuba clixadx - http://www.clixadx.com