17 Mac 2011

Masalah Missing Plug In Selesai Thanks Blogger Melayu Jawa





Akhirnya masalah yang menghantui Ammar beberapa hari ini selesai. Semuanya atas pertolongan dari Bloogger Melayu Jawa. Terima kasih sangat-sangat Blogger Melayu Jawa sebab tak putus-putus tolong Ammar selesai masalah ni. Semalam dia dah datang sini bagitahu macam mana nak selesai masalah ni tapi Ammar tak berapa faham n Ammar tanya dia balik dan tak sangka pulak dia dengan baik hatinya datang blog Ammar balik. Siap bagitahu step dari awal sampai akhir. Terima kasih banyak-banyak.



Tak sangka ada jugak blogger yang baik hati macam ni sampaikan 2 3 kali datang blog Ammar untuk tolong Ammar selesai masalah ni. Terasa terharu sangat sebab ada blogger yang baik hati macam ni. Kata orang tak rugi kenal ramai kawan sebab kalau kita ada masalah mereka yang tahu boleh tolong kan? Kan best kalau semua blogger macam Blogger Melayu Jawa ni, aman je dunia blogging kan?



Bagi sape-sape yang ada masalah pasal blog jangan segan silu buat satu entri untuk mintak tolong sebab Ultraman, Superman, Spiderman blog pasti datang untuk tolong. Tapi ingat, kita kena bina hubungan baik sesama blogger barulah blogger lain berbesar hati nak tolong. Jangan cari pasal dengan blogger lain. Wujudkan suasana baik sesama blogger dan kerap kali tolong menolong. Barulah aman dunia blog ni kan? Jauhkan kutuk-mengutuk sesama blogger.



Penghargaan buat Blogger Melayu Jawa KLIK SINI.

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ammarrrrrrrrr
kontess bila nak umum pemenangggggggg dah sesakkkkkkkkkkk niiiiiiiii

Blogger Melayu Jawa berkata...

ha3..thanks 4r d'entry. actually dah banyak kali lah BMJ masuk blog Ammar. Tapi selalu jd silent reader jer. jarang komen & tinggalkan jejak. erm berkongsi ilmu ni memberi manfaat kpd kita juga. kalau kita bersifat pemurah dengan org, insyallah Allah akan murahkan rezeki kita pula. hu3...sy ske berkongsi segala ilmu yg sy ada dgn org. buat apa nak kedekut ilmu. kalau kedekut ilmu x kemanalah kita. jealous tgk tab follower Ammar tu kih3...

sunflower n cinderella moden.. berkata...

wahh...like cooment post by Blogger melayu Jawa...