Menghampiri 1000 Follower





Alhamdulillah sekarang ni sudah ada 700 orang follower untuk blog ini. Usaha selama ini berhasil. Harap-harap dengan pertambahan follower ni dapat menaikkan lagi semangat Ammar untuk terus aktif blogging. Bukan senang nak senang kan? Nak dapat follower sebanyak ni susah gila. Malam-malam update blog sampai pukul 2 3 pagi dan ada satu hari tu Ammar langsung tak tidur kerana blog. Masa tu memang betul-betul gila blog lah.



Ada orang kata follower tak penting untuk blogger. Betul ke tanggapan tu? Ammar langsung tak setuju dangan pandapat tu sebab bagi Ammar follower adalah penyumbang utama untuk blog Ammar ni. Follower jugak berperanan untuk maintainkan pelawat harian blog Ammar ni. Kalau tak caye try lah buang widget follower kat blog tu.



300 orang lagi follower untuk cukup 1000. Pergh!!!!! Susah tu nak dapat follower seramai 300 orang, bukan perkara yang mudah bagi blogger baru macam Ammar ni. Kalau nak dibandingkan dengan blog Ben Ashaari bagaikan langit dengan bumi lah. Apa-apa pun Ammar akan teruskan usaha untuk sampai 1000 follower. Insyaallah akan berjaya kerana usaha itu tangga kejayaan. Tapi mungkin Ben Ashaari guna lif kejayaan sebab tu cepat maju blog dia tu... Hehehehehehe.

6 comments.. read them below or add one

apezs shah apezs shah 10 Mac 2011 1:45 PTG
salam wah wahh tahniah yea..
dah ramaitu..
syairahmohdanuar syairahmohdanuar 10 Mac 2011 1:51 PTG
hehe.semoga terus semangat nak berblog!! :D
Tok Esah Tok Esah 10 Mac 2011 3:06 PTG
bereh doh ooor.. laju doh naik!! bagus3x