19 Mac 2011

Mitsubishi Evo 7 Buat Aku Teruja

Hari ni duk gila-gila kereta dari siang tadi. Buka laman web tu buka laman web ni dan siap download lagi video pasal kereta terbaik dunia. Nak bercerita pasal Ferrari, Lamborghini, Bugatti mugkin tak layak lagi sebab tu antara top kereta yang ada kat atas bumi ni. Ilmu pasal kereta tak cukup lagi.

Kali ni Ammar nak bercerita pasal kereta keluaran Mitsubishi iaitu EVO 7. Kereta ni adalah kereta terbaik dan telah diakui sendiri oleh Top Gear. Tahukah anda kereta ini mempunyai kelebihan semasa drif atau erti kata lain main pusing-pusing tu. Tahu tak? Kehebatan drif kereta ini boleh mengalahkan kereta Lamborghini. Percaya atau tidak itulah kehebatan kereta ini.

Bilalah dapat pakai kereta macam ni. Harap-harap dapat pakai kereta ni dalam usia muda. Usaha tangga kejayaan tanpa usaha tiada kejayaan. Misi menjadi jutawan sebelum umur 30 tahun adakah itu angan-angan atau realiti? Insyaallah berkat usaha aku akan dapat pakai kereta ni. Ferrari? Tunggu jadi macam Datuk Sani dulu lah.


evo7_big3

06JB9462800887A

evo7_02__177

MITSUBISHI EVO7 6.5x15 MO

mitsubishi_evo_viii_mr_fq-340

Mitsubishi_Lancer_Evo_VII

mitsubishievo-little

Mitsubishi-lancer-evo-vii-13_Kopie

3 ulasan:

Awan Biru berkata...

Woo...memang "garang" kereta ni.
Yang penting usaha dan halal barulah berkat.

yatie Awang berkata...

InsyaAllah...dengan usaha dan keyakinan akan jadi jutawan nanti tp tang kereta tu...meeemangggg....I nak jugalah...tempah satu k huhu....

kendra berkata...

Cari bermacam-macam informasi terkini berkaitan dengan teknologi, perisian, komputer, pelaburan, kenderaan, peralatan mudah-alih, pengetahuan umum dan segalanya di http://kendrabing.com

Anda juga boleh mengambil kesempatan untuk mempromosikan hasil penulisan di blog anda di Kendra Bing tanpa had asalkan terma dan syarat dipatuhi.

* Buatan Malaysia untuk orang Malaysia.