24 Mac 2011

Nak Mintak Kuasa Sakti Dari Doraemon

Alhamdulillah siap jugak header peminat Doraemon ni. Ni tempahan kedua yang siap. Ada banyak lagi tempahan tak siap ni. Tunggu ya, benda ni tak boleh buat cepat dan pantas takut tak lawar. Ammar buat header ni tak tahu lah tuan punya suka ke tak. Cepat datang sini bagi komen ya.



Kepada Tehaa tu kalau tak puas hati dengan header ni bagitahu je. Ammar cuba ubah balik atau buat yang baru ke. Buat biar puas hati gitu. Tak gitu Tehaa? Ammar tak nak mintak apa pun cuma nak seekor Doraemon je boleh? Ammar nak mintak kuasa sakti dari Doraemon. Hehehe. Best jugak ada kuasa sakti ni kan?



Ada sape-sape nak tempah header blog percuma tak? Jom KLIK SINI cepat sebelum terlambat.

5 ulasan:

Cik BunGa ;) berkata...

wowwwww!

ScarletRooF berkata...

comellll....

Awan Biru berkata...

Cute macam pemilik blog dia.

tehaa berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
tehaa berkata...

erkk ~
saya suka sangat-2 ,
tenkiu ammar :)
ti saya tanya doraemon saya ye? HEHE :)