Nombor Cantik Lagi (1234)




Rasa-rasanya nombor cantik memang tak boleh dipisahkan dalam hidup Ammar ni kot. Dulu nombor follower, nombor plet, nombor telefon dan tadi nombor yang kat atas tu pulak. Ada apa dengan nombor sebenarnya? Ada ke antara pembaca blog Ammar ni pencinta nombor macam Ammar ni? Bukan nombor ekor k.. Hehehehehehe



Tadi saje je nak pindahkan duit dari akaun bank BSN ke dalam akaun CIMB. Senang sikit guna CIMB sebab ada CIMB CLICKS. Semuanya dihujung jari. Byar bill, bayar saman, bayar cukai dan sebagainya hanya dihujun jari. Nak pindah duit sikit je dan Ammar pun cuba lah guna mesin deposit tunai tu.



Sampai je dekat mesin deposit tunai tu tengok mesin tu tulis out services. Jem jem. Terpaksa masuk duit guna kaunter lah. Bila sebut je pasal kaunter mesti kena ambik nombor giliran kan? Ambik nombor dan duduk atas kerusi. Bukan main lama tunggu giliran tu. Oleh sebab terlalu boring Ammar pun tengok lah nombor giliran tu. Terkejut bila tengok nombor giliran tu cantik. 1234 tu...hehehehehe... Suka suka..

4 comments.. read them below or add one

Pakcoh Pakcoh 7 Mac 2011 8:52 PTG
best kalo nombor ni tercatat kat BE ni..
Lulu caldina Lulu caldina 7 Mac 2011 9:05 PTG
best kalau duit kat nuff mcm ni..ngee..contest tu bila umu? lambatnya..ke takde pemenang..menangkan jer lah lulu..senang cerita...yeah
izzafey izzafey 7 Mac 2011 11:03 PTG
hati2 dgn nombor ni bro, pd pandangan aku x jgn kisah sgt pasal nombor cantik ni. cuba igt blk peristiwa 10.10.2010, tu tarikh keramat pernikahan Dr muzafar (angkasawan), bila manusia terlalu taksub memilih nombor cantik maka Allah turunkan bala juga pada 10.10.2010 iaitu kemalangan bas yg meragut ramai nyawa. wallahualam,

lain pula bg org cina, mereka suka memilih nombor2 tertentu kononnya membawa tuah. tp aku x kata ko mcm tu, jgn salah fhm bro.