Perhatian Kepada Blogger!!! Jom Sertai Group Geng Blogger Bersatu




Assalamualaikum dan selamat malam semua. Kali ini Ammar nak jemput semua blogger join satu group iaitu group Geng Blogger Bersatu. Sebelum ni ada yang tanya Ammar macam mana nak join Geng Blogger Bersatu ni kat ENTRI NI. Hari ini Ammar dengan rasminya menubuhkan group ni untuk blogger-blogger yang ada dekat Malaysia dan seluruh dunia.



Jika kita lihat di Malaysia sahaja semakin hari semakin ramai blogger-blogger baru yang muncul bak cendawan selepas hujan. Blogger kat Malaysia ni ramai dan sampaikan jutaan kalau tak silap Ammar tapi adakah blogger-blogger ini bersatu? Tak semua blogger bersatu kan?



Sekarang ni Ammar tengok ramai blogger kat Malaysia ni tak bersatu padu dan sering gaduh-gaduh. Buat entri kutuk blogger tu, kutuk blogger ni dan macam-macam lagi berlaku dalam dunia blogger ni. Tapi Ammar paling respect dan tabik seorang blogger yang bernama Ben Ashaari. Dia lah satu-satu blogger Ammar kenal yang sangat mementingkan perpaduan atau satu padu sesama blogger.



Jika kita tengok kebanyakan segmen yang dibuat oleh beliau banyak menekankan satu padu antara blogger. Sebagai contoh segmen yang baru Ammar join semalam iaitu game antara blogger. Bagus game tu sebab boleh membina semangat satu padudan kerjasama antara blogger.



Marilah rakan-rakan blogger kita bersatu padu untuk kebaikan kita semua kerana "Bersatu Kita Kukuh". Nak join group ni KLIK SINI.


0 comment... add one now