17 Mac 2011

Please..... Tolong Ammar





Ada tak sape-sape yang boleh tolong Ammar dalam masalah ni? Tengok gambar macam kat atas ni. Sejak semalam lagi jadi macam ni bila buka google chrome. Kalau buka mozilla firefox ok je tapi bila buka google chrome jadi macam ni. Tolonglah Ammar kalau sape-sape yang pandai bab ni.



Mesti ramai yang tahu pasal ni kan? Kalau tahu tu tolong lah kongsi-kongsi ilmu. Dapat pahala tau. Kan? Ammar bukan reti sangat pun bab-bab ni. Tolong!!! Tolong!!!. Dah nak nangis ni sebab dari semalam lagi jadi macam ni. Tak suka tak suka. Eeeeeeeeeee!!!!!!!



Kalau tak silap Ammar yang pakar dalam hal ni Thalhah, Afiq Bukhari, Nescafe Ais kan? Tolong lah Ammar please... Pening-pening lalat dah ni. Tolong kami bantu kami kami mintak tolong lagi. Boleh kan?

6 ulasan:

darxniq berkata...

x pernah pakai chrome...so x tau...:)

fazreen berkata...

sama la dengan blog saya....mungkin chrome yg ade masalah kot..tapi mozila dengan internet explorer ok je....tapi kalau saye ada apa2 masalah gan nuff...semua check kat mozila...chrome xleh guna..

Blogger Melayu Jawa berkata...

ok, coding bg iklan churp2 tu menggunakan Java Script kan. so cuba periksa setting Java Script pd browser google chrome. periksa samada ianya enable or disable? kalau disable sila enablekan. ataupun check plug-ins samada allow or block? kalau block sila allowkan. selamat mencuba

TAYAR PANCIT berkata...

hai awak saye da join awak :) follow saye balik eh @ http://tayarpancit.blogspot.com/

faiz berkata...

check sume plug in kat chrome..kdg2 masalah sementara je tu..

Blogger Melayu Jawa berkata...

klik kat ikon spanar tu > options > under the hood > Content Setting > find Java Script & Plug-ins