Profile Facebook Hina Nabi Muhammad S.A.W.




Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Ammar yang sentiasa setia membaca penulisan Ammar ini walaupun sekadar penulisan biasa dan picisan. Kali ini Ammar nak kongsi kepada anda semua mengenai satu profile facebook yang menghina Nabi Muhammad S.A.W.



Pagi tadi Ammar bangun dan terus buka facebook untuk mengetahui berita-berita terbaru dan sangat terkejut apabila salah seorang kawan Ammar di Facebook membuat post mengenai profile girl yang menghina Nabi Muhammad S.A.W. Nampaknya musuh-musuh Islam ini sungguh berani mencabar umat Islam.




Jika kita lihat sebelum ini telah ada karikatur dari Denmark yang menghina Nabi Muhammad S.A.W dan sekarang ini ada pula profile facebook yang menghina Nabi Muhammad S.A.W. Melalui sumber di profile facebook itu lokasi pemilik profile itu adalah di Indonesia dan lokasi sebenar tidaklah diketahui kerana lokasi boleh ditipu.



Gambar dibawah ini jelas menunjukkan penghinaan terhadap Nabi Muhammad S.A.W.
KLIK SINI untuk terus ke Profile Facebook itu

{ 18 comments.. read them below or add one }

areteacar areteacar 30 Mac 2011 10:57 PG
kurang ajar je tine nie..
YAYA AZURA YAYA AZURA 30 Mac 2011 11:11 PG
kita bako aje pompuan tu...:-)
fiza fiza 30 Mac 2011 12:08 PTG
Memang kurang ajar. Stuju ngan yaya...kita bako...kita bako jer pompuan nih ^_^
Chieda Hafiz Chieda Hafiz 30 Mac 2011 12:15 PTG
berdasarkan bahasa dia orang Indonesia kan...
ckkKADA ckkKADA 30 Mac 2011 12:41 PTG
memang layak jadi kayu api neraka je la betina ni
Tanpa NamaTanpa Nama 30 Mac 2011 12:49 PTG
nauzubillah....
mintak2 kite dijauhkan dari tergolong dalam orang macam tu
eFfy firA (; eFfy firA (; 30 Mac 2011 1:44 PTG
ishh , rase na kerat jea pale dea !
azwa amani azwa amani 30 Mac 2011 2:12 PTG
Allah tetp akan menjaga kesucian ISlam..dan kewajipan kita juga untuk mnjga nama baik junjungan besar..
TINA TINA 30 Mac 2011 7:10 PTG
Assalamualaikum

ada juga org mcm ni
WakafKita11 WakafKita11 31 Mac 2011 5:10 PTG
jgn rsau semua, dia ni akan dpt blsn blik di akhirat klak, kte just berdoa je agar Islam terus maju utk selama-lamanya..aminn
feyus feyus 1 April 2011 12:52 PTG
@areteacar

patut keno amik tindakan budok nih..aleh dibiarkan bendo ni berlarutan...Nabi Muhammad adalah Manusia paling Agong dan perlu dicontohi. BUKAN dihina.
Tips Tambah Trafik Blog (TTTB)
Kamsiah lengleng Kamsiah lengleng 12 April 2011 9:02 PTG
mudah2an org penghina agama itu dilaknat!!
lily marwatilily marwati 23 September 2012 1:12 PTG
macam x sekolah jew pompuan nie....
biar masuk neraka terus...
ana luluana lulu 23 September 2012 1:14 PTG
truk tul minah nie.... brani tul hina nabi kite... minah nie islam ke bkn... ???