30 Mac 2011

Profile Facebook Hina Nabi Muhammad S.A.W.




Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Ammar yang sentiasa setia membaca penulisan Ammar ini walaupun sekadar penulisan biasa dan picisan. Kali ini Ammar nak kongsi kepada anda semua mengenai satu profile facebook yang menghina Nabi Muhammad S.A.W.



Pagi tadi Ammar bangun dan terus buka facebook untuk mengetahui berita-berita terbaru dan sangat terkejut apabila salah seorang kawan Ammar di Facebook membuat post mengenai profile girl yang menghina Nabi Muhammad S.A.W. Nampaknya musuh-musuh Islam ini sungguh berani mencabar umat Islam.




Jika kita lihat sebelum ini telah ada karikatur dari Denmark yang menghina Nabi Muhammad S.A.W dan sekarang ini ada pula profile facebook yang menghina Nabi Muhammad S.A.W. Melalui sumber di profile facebook itu lokasi pemilik profile itu adalah di Indonesia dan lokasi sebenar tidaklah diketahui kerana lokasi boleh ditipu.



Gambar dibawah ini jelas menunjukkan penghinaan terhadap Nabi Muhammad S.A.W.
KLIK SINI untuk terus ke Profile Facebook itu

18 ulasan:

areteacar berkata...

kurang ajar je tine nie..

YAYA AZURA berkata...

kita bako aje pompuan tu...:-)

Lulu caldina berkata...

mental agaknya

fiza berkata...

Memang kurang ajar. Stuju ngan yaya...kita bako...kita bako jer pompuan nih ^_^

Chieda Hafiz berkata...

berdasarkan bahasa dia orang Indonesia kan...

ckkKADA berkata...

memang layak jadi kayu api neraka je la betina ni

Tanpa Nama berkata...

nauzubillah....
mintak2 kite dijauhkan dari tergolong dalam orang macam tu

eqhaZIN berkata...

psycho!

eFfy firA (; berkata...

ishh , rase na kerat jea pale dea !

azwa amani berkata...

Allah tetp akan menjaga kesucian ISlam..dan kewajipan kita juga untuk mnjga nama baik junjungan besar..

nelly berkata...

Tak patut !

TINA berkata...

Assalamualaikum

ada juga org mcm ni

ow2...i'm BUENO.. berkata...

mmg melampaui batas...

WakafKita11 berkata...

jgn rsau semua, dia ni akan dpt blsn blik di akhirat klak, kte just berdoa je agar Islam terus maju utk selama-lamanya..aminn

feyus berkata...

@areteacar

patut keno amik tindakan budok nih..aleh dibiarkan bendo ni berlarutan...Nabi Muhammad adalah Manusia paling Agong dan perlu dicontohi. BUKAN dihina.
Tips Tambah Trafik Blog (TTTB)

Kamsiah lengleng berkata...

mudah2an org penghina agama itu dilaknat!!

lily marwati berkata...

macam x sekolah jew pompuan nie....
biar masuk neraka terus...

ana lulu berkata...

truk tul minah nie.... brani tul hina nabi kite... minah nie islam ke bkn... ???