24 Mac 2011

Saya Suka Teddy Bear

Tempahan ketiga header siap. Alhamdulillah siap jugak akhirnya setelah meneliti satu-satu dari petang tadi. Terus terang Ammar cakap header blog Anis ni adalah header yang paling susah nak buat sebab Anis bagi gambar kecik. Terpaksa padam sikit-sikit takut gambar ni pecah-pecah.



Apa-apa pun Ammar sangat gembira dapat buat header ni sebab mencabar je. Boleh asah lagi bakat Ammar ni. Mana Anis? Cepatlah datang sini ambik header ni. Tempahan dah siap. Ammar nak hantar pakai pos tak boleh sebab dah malam ni. Posmen tak keje malam-malam kan?



Anis suka tak header ni? Kalau tak suka Ammar boleh buat yang lain. Kalau suka alhamdulillah lah. Ada sape-sape nak header free? KLIK SINI

4 ulasan:

Woofer Storm berkata...

cun la..hehe nak gak..ngeeeee

aNis sHazLiN berkata...

ammar!!! thanx!!!!!! trimas!! arigato!! suke sgt2! ngeeee....saje je bagi gmbr kcik...sje nk test skill ammar...(ayt nk cover) papepn thanx byk2 ea...sory susahkn ammar...huhu

Biela Yusoff.. berkata...

nak gak..biela dah antar dahmpost dah entry ttg nie..kalau blh abg ammar buatkan ekk...huhu

immdhafizz berkata...

Saya suka Teddy Bear!!
Kuala Lumpur, Malaysia
Anda Mengalami Masalah Berikut? *kekurangan idea untuk membeli hadiah tersayang? *kesukaran mencari Big Teddy Bear yang besar tapi murah? *susah membawa Big Teddy Bear ini pulang dari kedai ke rumah? sila klik utk penyelesaianya => http://www.bigteddybear2u.com/aff/?id=716645