Selamat Hari Lahir Ke-25 Kekasihku Lisa Surihani

Maaf sangat-sangat wahai kekasihku sebab Ammar hampir terlupa hari ni hari lahir Lisa. Dikesempatan ini Ammar nak ucap "Selamat Hari Lahir Ke-25". Semoga dimurahkan rezeki dan diberkati oleh Allah. Tak lupa jugak, semoga hubungan kita ni kekal sampai bila-bila. Nak tanya ni, bila kita nak kahwin? Hehehehe...



Sayang, hari lahir sayang tahun ni sayang nak hadiah apa? Tahun lepas abang dah bagi cincin kan? Tahun ni sayang nak apa pulak? Nak kahwin?Bhahahaha... Apa-apa pun all the best dan semoga Allah memberkati hidup sayang dan ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.



Teringat balik senyumanmu dulu, masa kita mula-mula jumpa kat bawah pokok dalam filem Lagenda Budak Setan tu. Seronok sangat masa tu first time jumpa. Terus mintak nombor telefon dan malam tu terus call dan kita sembang sampai pukul 12 malam. Ingat lagi tak masa tu? Kelakar kan? Banyak cerita kita sembang masa tu.



Umur sayang dah 25 sekarang ni kan? Tua sudah... Hehehehe... Tapi muka sayang tetap muda dan cantik lagi. Abang janji tak akan cari orang lain dah lepas ni.



Cantiknya kalau sayang terus pakai tudung macam ni. Jatuh cinta Abang tengok, sampai terbayang-bayang dalam mimpi.



Nak tahu pasal latar belakang awek Ammar ni tak?



Latar belakang Lisa Surihani:

1. Nama sebenar Lisa Surihani Mohamed.

2. Tempat lahir Kuala Lumpur.

3. Anak keempat dari 5 adik beradik dan merupakan anak perempuan tunggal.

4. Ibu Lisa bernama Siti Amirah Ahmad.

5. Ayah Lisa telah meninggal dunia 2 tahun lepas.

6. Suka makan petai dan buat petai macam buah epal je.

7. Takut monyet walaupun berlakon filem Zoo.

8. Fobia naik bas.

9. Minat filem A Tone Ment dan August Rush.

10. Komited dan suka belajar.



Nak tengok banyak lagi gambar Lisa? KLIK SINI.

{ 7 comments.. read them below or add one }

shiqin shiqin 23 Mac 2011 11:07 PG
ee.. please lah ammar !
hahahaha. perasan yg amt !!
;p
darxniq darxniq 23 Mac 2011 11:20 PG
hahaha..demm!!!...sume dok kate pasal lisa..

http://www.darxniq.com/2011/03/selamat-hari-kelahiran-sayang.html
aslann aslann 23 Mac 2011 11:29 PG
takleh jadi ni! semua rebut LIsa aku!!
fadhdeela fadhdeela 23 Mac 2011 2:08 PTG
Ammar sungguh poyo statement kamu!!!!!!!!

Meh sini: Video: Nasib Janda!! 18sx
Ujang9897 Ujang9897 23 Mac 2011 2:39 PTG
owh dia pernah kapel dgn kau ek...

ala dia nk kau sbb time tu dia kecewa dgn aku..hahahah
Awan Biru Awan Biru 24 Mac 2011 9:46 PG
Hahaha... perasan dalam angan saja.
Happy belated befday to her.

(tak tahan bau petai)