Semakan Keputusan SPM 2010




Majlis Pengumuman Keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2010 akan diadakan pada 9 pagi Rabu ini bersamaan 23/3/2011 di Aras 6, Blok E8, Kementerian Pelajaran, Putrajaya.


Menurut satu kenyataan, calon boleh menyemak keputusan melalui sekolah masing-masing selepas pukul 10 pagi pada hari yang sama.


Bagi calon persendirian, akan dimaklumkan melalui pos atau boleh menghubungi sendiri Jabatan Pelajaran Negeri tempat pendaftaran SPM sebelum ini.


Kementerian juga memperkenalkan perkhidmatan semakan keputusan SPM melalui mySMS di talian 15888 mulai tahun ini.


Perkhidmatan mySMS aktif pada pukul 10 pagi Rabu ini sehingga 12 tengah malam hari yang sama.


Sumber: Bernama

6 comments.. read them below or add one

Abang Zam Abang Zam 21 Mac 2011 9:11 PTG
hehe..2 tahun lepas aku tahu perasaan tu mcm mana..hoho

Buat Text Yang Awesome
Awan Biru Awan Biru 21 Mac 2011 9:12 PTG
Dulu diuar-uarkan pada bulan Februari.
Dan final tanggal 23 Mac.
Awan pula yang berdebar walaupun dah 4 tahun tinggalkan sekolah.
Kepada yang nak ambil result, good luck.
Terlebih sudah...
rafiza ruslan rafiza ruslan 21 Mac 2011 9:25 PTG
@Awan Biru

same la. suda 4 taun meninggalkan zaman spm..huhu..

gudluck k !
Maya Maya 21 Mac 2011 9:45 PTG
oh damn ! da start rasa cuak !! uwaa.. :'(
Tok Esah Tok Esah 21 Mac 2011 11:13 PTG
wah!! cuaknye!!! huhuhuu

hehe, hurm, mar!!!
tips seo tok pun belajar dari blog2 n otai seo..

mar boleh cari lam maribinablog, ohdaus, rifke, pendekar ke.. banyak org buat tips seo ni!!

tp nasiblah kena ke tidak