21 Mac 2011

Semakan Keputusan SPM 2010




Majlis Pengumuman Keputusan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2010 akan diadakan pada 9 pagi Rabu ini bersamaan 23/3/2011 di Aras 6, Blok E8, Kementerian Pelajaran, Putrajaya.


Menurut satu kenyataan, calon boleh menyemak keputusan melalui sekolah masing-masing selepas pukul 10 pagi pada hari yang sama.


Bagi calon persendirian, akan dimaklumkan melalui pos atau boleh menghubungi sendiri Jabatan Pelajaran Negeri tempat pendaftaran SPM sebelum ini.


Kementerian juga memperkenalkan perkhidmatan semakan keputusan SPM melalui mySMS di talian 15888 mulai tahun ini.


Perkhidmatan mySMS aktif pada pukul 10 pagi Rabu ini sehingga 12 tengah malam hari yang sama.


Sumber: Bernama

6 ulasan:

syairahmohdanuar berkata...

berdebar debar.dup dap! :D

Abang Zam berkata...

hehe..2 tahun lepas aku tahu perasaan tu mcm mana..hoho

Buat Text Yang Awesome

Awan Biru berkata...

Dulu diuar-uarkan pada bulan Februari.
Dan final tanggal 23 Mac.
Awan pula yang berdebar walaupun dah 4 tahun tinggalkan sekolah.
Kepada yang nak ambil result, good luck.
Terlebih sudah...

rafiza ruslan berkata...

@Awan Biru

same la. suda 4 taun meninggalkan zaman spm..huhu..

gudluck k !

Maya berkata...

oh damn ! da start rasa cuak !! uwaa.. :'(

Tok Esah berkata...

wah!! cuaknye!!! huhuhuu

hehe, hurm, mar!!!
tips seo tok pun belajar dari blog2 n otai seo..

mar boleh cari lam maribinablog, ohdaus, rifke, pendekar ke.. banyak org buat tips seo ni!!

tp nasiblah kena ke tidak