Tahniah Ujang9897 Sebab Kena Kutuk



Tadi Ammar pergi melawat rumah jiran sebelah iaitu rumah Ujang9897. Baca entri dia pasal lagu Heliza yang best tu. Tiba-tiba terbaca komen dari Anonymous yang menggelarkan dirinya sebagai Zaki. Tak tahu lah sape Zaki tu sebab link blog dia tak ada pun kat situ. Komen kutuk-kutuk orang tapi tak tinggalkan link. Pengecut betul orang tu kan? Komen si Zaki adalah seperti gambar kat bawah ni.


KLIK GAMBAR UNTUK BESAR


Satu komen yang agak pedas yang Ujang9897 terima dari Zaki. Zaki oh Zaki, cepat datang sini kutuk Ammar pulak. Ammar bagi duit 20sen sekali kutuk nak tak? Kalau nak duit tu datang ar sini cepat. Sepedas cili berapi pedas lagi kutukan yang Ujang9897 terima kali ini. Rileks ar bro, cool beb. Jangan cepat melatah dengan kutukan tu.



Dulu Bro Ben Ashaari pernah cakap kalau blog kita diserang, dikutuk oleh Anonymous itu tandanya blog kita tu sudah dikenali dan menuju ke tahap untuk fames. Betul kan? Tahniah lah Ujang9897 sebab blog hang tu dah dikenali ramai. Cayalah Bro Ujang9897 ni. Baru je buat blog tapi dah ramai pembaca setia. Tapi heran jugak dengan Si Zaki tu walaupun tak puas hati dengan Ujang9897 tapi dia suka jugak datang blog Ujang9897 kan? Apa kes tu? Bhahahaha.. Bagus-bagus, Anonymous yang baik hati tu.

{ 24 comments.. read them below or add one }

ayied zudin ayied zudin 2 Mac 2011 9:56 PG
memang dasar pengecut. setiap org ada hak individu masing2. tak salah kalau nak mengkritik tp bukan dgn kutukan yg xde sivik uh. adoy yai~
nora nora 2 Mac 2011 9:57 PG
sabo je lah ujang oii
tu tanda dh glamer tu =)
n!cK n!cK 2 Mac 2011 10:01 PG
hahahha..zaki tuh sebenarnye pemaluuu...sbb 2 die xmo tnjuk muke..wahah:P
Tasha Tasha 2 Mac 2011 12:03 PTG
what ever~

bnyk ornag bnyk ragam.
jaa64 jaa64 2 Mac 2011 2:00 PTG
bajet giler si zaki nih!!!suka hati je nak mengata orang,dia tu hensem sgt ke??patut la buat anon,entah2 muka dia macamana la...hahahahha =p
faiz faiz 2 Mac 2011 3:38 PTG
mungkin zaki tu dengki kot..
sicomot-comel sicomot-comel 2 Mac 2011 3:54 PTG
hahaha..

anon ni mmg..
nak kate pengecut,dia dah taruk nama..
tapi masalahnya,kat dunia ni bukan sorang je nama zaki..
kan??
Suka Hati Saya La.. Suka Hati Saya La.. 2 Mac 2011 7:07 PTG
sesedap rasa je kutuk org pastu x takot nk tinggal link....takot kena serangan balas blk la tuh..hahhahahaaa
iqbalhakimi iqbalhakimi 4 Mac 2011 4:16 PG
uish..dia kutuk musuh aku ni..hehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 Mac 2011 12:19 PTG
@ayied zudin kutukan macam budak sekolah rendah je
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 Mac 2011 12:19 PTG
@norabetul tu nora...ujang sebenarnya dah glamour tu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 Mac 2011 12:21 PTG
@Tasha tapi ragam ni buat orang marah kan?
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 Mac 2011 12:21 PTG
@Wafiy Suzly pelik lah manusia zaman sekarang ni
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 Mac 2011 12:21 PTG
@A.s.t.i.n.a turut bersimpati dengan nasib ujang
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 Mac 2011 12:22 PTG
@jaa64 memang bajet pun..macam dia hensem sangat
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 Mac 2011 12:23 PTG
@sicomot-comel bajet femes lah letak nama tu..bhahahaha