2 Mac 2011

Tahniah Ujang9897 Sebab Kena Kutuk



Tadi Ammar pergi melawat rumah jiran sebelah iaitu rumah Ujang9897. Baca entri dia pasal lagu Heliza yang best tu. Tiba-tiba terbaca komen dari Anonymous yang menggelarkan dirinya sebagai Zaki. Tak tahu lah sape Zaki tu sebab link blog dia tak ada pun kat situ. Komen kutuk-kutuk orang tapi tak tinggalkan link. Pengecut betul orang tu kan? Komen si Zaki adalah seperti gambar kat bawah ni.


KLIK GAMBAR UNTUK BESAR


Satu komen yang agak pedas yang Ujang9897 terima dari Zaki. Zaki oh Zaki, cepat datang sini kutuk Ammar pulak. Ammar bagi duit 20sen sekali kutuk nak tak? Kalau nak duit tu datang ar sini cepat. Sepedas cili berapi pedas lagi kutukan yang Ujang9897 terima kali ini. Rileks ar bro, cool beb. Jangan cepat melatah dengan kutukan tu.



Dulu Bro Ben Ashaari pernah cakap kalau blog kita diserang, dikutuk oleh Anonymous itu tandanya blog kita tu sudah dikenali dan menuju ke tahap untuk fames. Betul kan? Tahniah lah Ujang9897 sebab blog hang tu dah dikenali ramai. Cayalah Bro Ujang9897 ni. Baru je buat blog tapi dah ramai pembaca setia. Tapi heran jugak dengan Si Zaki tu walaupun tak puas hati dengan Ujang9897 tapi dia suka jugak datang blog Ujang9897 kan? Apa kes tu? Bhahahaha.. Bagus-bagus, Anonymous yang baik hati tu.

24 ulasan:

ayied zudin berkata...

memang dasar pengecut. setiap org ada hak individu masing2. tak salah kalau nak mengkritik tp bukan dgn kutukan yg xde sivik uh. adoy yai~

nora berkata...

sabo je lah ujang oii
tu tanda dh glamer tu =)

n!cK berkata...

hahahha..zaki tuh sebenarnye pemaluuu...sbb 2 die xmo tnjuk muke..wahah:P

Izamir Ridzwan berkata...

anon yg pengecut

Tasha berkata...

what ever~

bnyk ornag bnyk ragam.

Wafiy Suzly berkata...

manusia memang macam tu..

A.s.t.i.n.a berkata...

sian ujanggggggg

jaa64 berkata...

bajet giler si zaki nih!!!suka hati je nak mengata orang,dia tu hensem sgt ke??patut la buat anon,entah2 muka dia macamana la...hahahahha =p

faiz berkata...

mungkin zaki tu dengki kot..

sicomot-comel berkata...

hahaha..

anon ni mmg..
nak kate pengecut,dia dah taruk nama..
tapi masalahnya,kat dunia ni bukan sorang je nama zaki..
kan??

Suka Hati Saya La.. berkata...

sesedap rasa je kutuk org pastu x takot nk tinggal link....takot kena serangan balas blk la tuh..hahhahahaaa

iqbalhakimi berkata...

uish..dia kutuk musuh aku ni..hehe

AMMAR YASIR berkata...

@ayied zudin kutukan macam budak sekolah rendah je

AMMAR YASIR berkata...

@norabetul tu nora...ujang sebenarnya dah glamour tu

AMMAR YASIR berkata...

@n!cKmalu lah sangat..bhahahaha

AMMAR YASIR berkata...

@Izamir Ridzwan memang pengecut pun

AMMAR YASIR berkata...

@Tasha tapi ragam ni buat orang marah kan?

AMMAR YASIR berkata...

@Wafiy Suzly pelik lah manusia zaman sekarang ni

AMMAR YASIR berkata...

@A.s.t.i.n.a turut bersimpati dengan nasib ujang

AMMAR YASIR berkata...

@jaa64 memang bajet pun..macam dia hensem sangat

AMMAR YASIR berkata...

@faizdengki je kerja entah apa2

AMMAR YASIR berkata...

@sicomot-comel bajet femes lah letak nama tu..bhahahaha

AMMAR YASIR berkata...

@Suka Hati Saya La.. penakut memang macam tu

AMMAR YASIR berkata...

@iqbalhakimi bahahaha....musuh ketat kan?