4 Mac 2011

Tanya Sama Pakar Heatbeat




Memandangkan Ammar dah jumpa sifu Heartbeat tadi, jadi dikesempatan ini Ammar nak dapat tips-tips dari sifu Heartbeat tu iaitu Mama Zharfan. Best je bila tengok orang dapat duit kan? Senang-senang je, tulis blog je dah dapat RM400. Memang hebat lah Mama Zharfan ni. Daripada duduk saje-saje baik buat blog kan? Dapat jugak hasil.



Persoalan yang bermain difikiran selama ini telah terjawab tadi. Pengunjung dari United Kingdom itu adalah Mama Zharfan. Terharunya rasa sebab sifu Heartbeat ni asyik datang ke blog Ammar. Tahniah kepada Mama Zharfan kerana berjaya belajar sehingga ke UK. Anak Melayu kita sebenarnya jauh lebih maju dan setanding dengan negara maju yang lain. Malaysia Boleh!!!!



Selesai sudah sedikit pengenalan mengenai sifu Heartbeat. Sekarang ni Ammar ada beberapa soalan nak tanya dengan Mama Zharfan antaranya ialah:


  1. Macam mana cara cepat untuk dapat pendapatan yang banyak dengan dengan Heatbeat ni?
  2. Apa yang kita patut buat untuk ramai yang tahu pasal Heatbeat ni?
  3. Tak berapa faham pasal bonus tu, boleh terangkan tak?
  4. Pasal cadangan produk tu macam mana? Kena buat cadangan untuk produk Heartbeat ke?
  5. Kalau letak satu je iklan dekat blog boleh ke dapat banyak pendapatan dengan Heartbeat ni?




Nota kaki: Entri ke-10 hari ini.

3 ulasan:

genkconer berkata...

so pe jwpn nye..heheheh..nak tahu jg ne.. :)

genkconer berkata...

so pe jwpn nye..heheheh..nak tahu jg ne.. :)

Simplemama berkata...

alamak..secret recipes ni...bila ammar nak kongsi ngan kami?
MZ memang bagus..selalu je berBW..kena tiru macam MZ