10 Mac 2011

Tidak Seghairah Dulu





Tak bestlah macam ni. Tak nak macam ni..Tidak!!!!!!!!



Susah betul lah nak cari mood blogging macam dulu balik. Kalau dulu tiap-tiap hari update blog dengan sekurang-kurangnya 5 entri sehari. Tapi sekarang 1 entri pun susah nak update. Ammar pun tak tahu apa lagi yang patut Ammar buat ni. Dah cuba tapi belum dapat lagi keghairahan update blog tu balik.



Dulu best je sebab tiap-tiap hari idea untuk update blog asyik mencurah-curah je sampaikan tak cukup masa nak update blog. Sekarang ni lain pulak jadinya, masa ada idea pulak tak ada. Jem jem!!!!! Macam mana nak dapat balik idea yang mencurah-curah tu ya? Masih mencari-cari cara untuk dapat balik idea yang mencurah-curah tu.



Sekali Ammar ke depan Ammar tak akan undur lagi. Sekali tulis blog Ammar tak akan berhenti untuk tulis blog. Insyaallah Ammar akan kekalkan minat Ammar ni sampai bila-bila. Ammar sangat terharu dengan pembaca setia blog Ammar ni walaupun Ammar kurang update blog tapi mereka tu masih setia datang sini tiap-tiap hari. Terima kasih kepada pembaca setia.

4 ulasan:

apezs shah berkata...

salam

semoga berjaya..
dan dikekalkannya..:)

Izamir Ridzwan berkata...

sebab tu lah kena blogwalking.. tak semestinya kita curi idea tp kita ambik tjuk dia sahaja then kita ulas cara kita

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

ammar cam akak..dah x cam dulu.

YanaMIB berkata...

huhu try usha keyword nuff ke..xpun dari aktiviti org ke..tls je pape..merapu itu best! ^_^