22 Mac 2011

Tukar Header Baru Ok Tak?




Assalamualaikum dan selamat pagi semua pembaca setia jom klik blog. Semalam Ammar buat satu lagi kerja gila. Gara-gara edit gambar untuk header baru blog Ammar ni pukul 4 pagi baru Ammar tidur. Pergh!!! Gila betul, bangun solat subuh lepas tu sambung tidur balik sebab mana cukup tidur 2 jam kan?



Untuk pengetahuan anda semua sebenarnya sekarang ni Ammar tak mandi lagi. Hehehehe.... Jangan bagitahu kat orang lain ek. Bukan apa, sebenaarnya Ammar sayang anda semua sebab tu tak mandi lagi, bangun je dari tidur terus update blog ni. Bukti Ammar sayang kat anda semua. Kan kan? Hehehehe.... Terima kasih sebab selalu datang blog Ammar yang tak seberapa ni.



Ok. Sekarang ni Ammar nak tanya anda semua. Ok tak header baru yang Ammar buat ni? Kalau tak ok Ammar nak edit buat header baru ni. Cepat-cepat bagi cadangan yang bernas. Ammar bukan pandai sangat buat header ni. Sikit-sikit boleh lah, budak-budak baru belajar edit gambar katakan. Guna adobe photoshop, susah jugak tapi best sebab banyak fungsi. Jom komen-komen kat sini.



Nota kaki: Petang ni pukul 2.30 ada exam pulak.

3 ulasan:

Ujang9897 berkata...

bertukar juga...hehe

Awan Biru berkata...

Pada pandangan Awan, header tu cantik tapi gambar kat center tu keciklah.

Patutlah ada bau semacam, rupanya tak mandi lagi. Hehehehe....

Blogger Melayu Jawa berkata...

dah mcm hantu penanggal lah plak kepala ammar tu he3