Ammar Dah Ada Kekasih Balik

wanita-berotot

Sebelum ni Ammar ada cerita dan tulis surat putus cinta kat ENTRI NI kan? Tapi sekarang Ammar nak tulis surat cinta balik sebab Ammar dah sambung balik alam percintaan kat ENTRI NI. Dah tahu macam mana kisah cinta Ammar tu kan? Ok. Kalau dah tahu Ammar nak bercerita pasal kisah cinta Ammar yang terbaru ni selepas mula sambung balik couple dengan Nuffnang.

 

Tadi lepas Nuffnang balas tiket yang Ammar tu Ammar terus padam entri pasal SAYS.my tu dan buat entri pasal tak boleh letak iklan SAYS.my dekat blog dan bila buka akaun Nuffnang balik tengok status dan bertukar jadi Glitterati balik. Syukur sangat-sangat sebab dapat status Glitterati balik rasa macam nak guling-guling je.Hehehehe… Terima kasih kekasihku Nuffnang. Kalau nak tengok bukti tengok gambar kat bawah ni.

Nuffnang Malaysia   Asia Pacific’s First Blog Advertising Community

 

 

 

Ammar janji lepas ni tak akan curang lagi dan Ammar akan setia kat Nuffnang sampai bila-bila. I love Nuffnang….Hehehehe..Ayat bodek Nuffnang. Biasalah..kan dah lama tak dapat BE kan. Terasa jugak nak dapat BE banyak macam dulu.

6 comments.. read them below or add one

arep_lockermonth arep_lockermonth 6 April 2011 10:26 PG
huhu! tahniah! jgn curang lagi k!!heheh
yatie Awang yatie Awang 6 April 2011 10:43 PG
setia pada yg satu... wah gitu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 6 April 2011 11:23 PG
@arep_lockermonth Tak nak curang dah lepas ni...huhuhuhu
Awan Biru Awan Biru 6 April 2011 1:45 PTG
Lepas ni, jangan nak menggatai ya. Hehehe... Nuffy tetap bez.
kuKu kuKu 6 April 2011 10:32 PTG
ammar, nadia pon gliteratti..tapi apekah faedahnya? haha..suka2 buat je..