Ammar Popular Di Innit Nuffnang

ggs
Alhamdulillah setelah seminggu buat teknik tawan traffik dengan Innit Nuffnang akhirnya berjaya jugak Ammar tersenarai dalam Featured Posts di Innit Nuffnang. Bukan senang nak dapat tempat pertama dalam Featured Posts ni. Sebelum ni tak silap Ammar pernah jugak sekali dapat tempat pertama sebab post pasal dapat RM2500 bulan ni tu. ENTRI NI.


Tadi pukul 12 tengah malam Ammar terus post entri di Innit Nuffnang dan pukul 1 pagi dah 3 tersenarai dalam Featured Posts. Tak dapat tempat pertama pun dapat tersenarai 3 posts sekaligus pun jadi lah. Nak tersenarai dan Featured Posts jugak? Tengok entri Ammar sebelum ni ada Ammar bagi tips. Senang je pun, bukan susah sangat pun. Kuat usaha pasti dapat punya.

nsla
Tadi Ammar terkejut dan 2-3 kali gosok mata ni sebab tengok dekat Popular Tag Cloud ada nama Ammar lah. Tak percaya bila nama Ammar jadi antara yang popular. Rasa macam nak golek guling-guling je bila tengok nama Ammar ada kat situ. Sungguh!!!! Tak percaya boleh jadi popular di Innit Nuffnang ni. Nak jadi popular jugak? Ikut apa yang Ammar ajar dalam entri sebelum ini.


Jom Usha Innit Nuffnang

5 comments.. read them below or add one

FaKArePa!n FaKArePa!n 18 April 2011 1:40 PG
dasat org Dungun le ni.. men nge Innit aje yer.. hehe
Lulu caldina Lulu caldina 18 April 2011 7:42 PG
wah dah rancak ni...
tak lama lagi 1000 follower ni, tahniah.
Jejaka Stylo Jejaka Stylo 18 April 2011 8:25 PG
wah ammar memang hebat... org pantai timur dh concer innit... jeles ni hahaha sbb ammar dh rampas tempat sy hehehe... sy dulu pernah 4x no 1 di innit n setiap ari sure my post dlm list... tp sejak join says nuff dh usir sy dr innit hehehe..