25 Apr 2011

Bina Badan Di Secret Recipe

Photo0284
Aduhai letihnya hari ni. Pergi kolej lagi pergi kolej lagi. Walaupun dah berhenti belajar tapi pergi kolej jugak. Tapi tak pe lah. Orang mintak tolong hantar surat Ammar pergi lah.
Photo0283
Tadi masa on the way nak pergi kolej Ammar singgah kejap jenguk Dayang Deno yang ada kat hospital lagi. Semalam dia ada mengidam nak makan kek coklat rasanya. Ammar pun pergilah cari kedai kek sebelum pergi jenguk dia tu. Tak sangka pulak Ammar jumpa Secret Recipe dekat bandar KT ni. Ingatkan tak ada kedai macam ni kat KT. Nampaknya dah semakin maju sekarang ni Terengganu.Hehehehe..
Photo0282
Pergi beli kek untuk Deno dan terus pergi melawat dia. Ammar rasa best dan happy sangat tadi tengok kegembiraan diwajah Deno tadi bila dia makan kek. Suka bebenor dia makan kek coklat tu. Jom pergi jenguk Deno KAT SINI.
Photo0285
Lepas je jenguk Deno tadi Ammar terus pergi serbu kedai Secret Recipe lagi. Kali ni Ammar nak bina badan di Secret Recipe.. Hehehehe… Jom kita makan kek. Nak kasi besar sikit badan. Macam Ben Ashaari.
Photo0286
Photo0287
Photo0288
Photo0289
Photo0290
Photo0291
Photo0292
Photo0254
Photo0257
Photo0262
Photo0273
Photo0279
Photo0281

18 ulasan:

aNiss :):) berkata...

KT memang dah lame maju... huhuhu =)
sedapnyaa kek.. terliur lorh.. em, adek dayana deno dah sihat ke??

Pakcoh berkata...

ambe nak sakit gak la camni.. dapat makan kek ammar blanje..

AMMAR YASIR berkata...

Hehehe..yeke dah lama maju?lalalala. DIa dh bertambah sihat dah

AMMAR YASIR berkata...

@Pakcoh Eh..boleh je...buat2 sakit betul2 lah

Wan Zulqhairi berkata...

mahu jugakkkk

Izzuddin Fauzi berkata...

Nie besokan badan namenyer :D

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

AMMAR YASIR berkata...

@Wan Zulqhairi ambik je..hehehe

AMMAR YASIR berkata...

@Izzuddin Fauzi badan sekeping papan mcm ni kena lah beso sikit..hehehee

Rozuan Ismail berkata...

wah,baik sungguh hati ammar ye,,selalu lawat deno,kirim slaam kat die kalau jumpa lagi k

AMMAR YASIR berkata...

Insyaallah Ammar kirim salam k

M a W a D D a H berkata...

terengganu memang maju...kan terengganu dah jadi bandaraya pesisir air...

cuma ammar je la xexplore bnyk lg psl trg sbb tu xnmpk kemajuannya...hehehe...(mandai je kan)..:p

yatie Awang berkata...

cedapnya kek...

AMMAR YASIR berkata...

@M a W a D D a H Hehehe..mmg pun... banyak lagi tempat Ammar x pergi... nk tahu x? Sebenarnya Ammar pernah sesat dekat pusat bandar KT..Hehehehe..jgn bagitahu org lain ek..

AMMAR YASIR berkata...

@yatie Awang Kalau nak ambik lah.hehehe

Puan tia berkata...

ammar!!! hehehe mmgu ni cik bunga nak pg holiday dekat terengganu smpi hari senin... lehla kita jumpa! manala tau dapat kek coklat jugak..miahahahaha

AMMAR YASIR berkata...

@Puan tia Jomlah kita jumpa

Lulu caldina berkata...

wohoo terliur weh

AMMAR YASIR berkata...

@Lulu caldina Lulu dtg lah sini Ammar belanja..heheehhe