3 Apr 2011

Blog Ni Aku Rasa Patut Popular Laa…

BEN ASHAARI  GEGAR BLOG   Soalan 4   RM30 PREPAID
5 blog yang patut popular:
http://taq6889.blogspot.com/
http://ruhayurazali.blogspot.com/
http://ctliyana86.blogspot.com/
http://sayanoa.blogspot.com/
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/

Nak tahu kenapa blog ni patut popular? Sebab gaya penulisan blog ni best gila. Memang tahap blogger popular lah tapi kenapa orang tak nampak blog ni patut popular? Pelik lah orang sekarang ni, nampak benda yang popular je tapi tak tengok gaya penulisan popular. Blog 5 kat atas ni patut sangat popular.

Blog Syafiq Rosli sepatutnya lebih popular daripada Fatin Liyana dan blog Kak Ayu tu patut dijadikan blog popular dengan segmen dan tips yang menarik. Yang menarik lagi blo Tok Esah tu patut dijadikan blog popular kategori warga emas. Memag best gila blog Tok Esah tu lagipun Tok Esah tu baik, tak kedekut ilmu.

Yang satu lagi tu blog Kak Yana Si tunang Ujang tu patut popular gak macam blog Ujang tu sebab dia lah cikgu blog Ammar. Banyak entri dari blog tu yang menarik dan best. Dan llast sekali blog Si Nora yang comel tapi sempoi. Hehehehe. Ammar suka baca blog Nora sebab sempoi habis blog dia tu. Nora pun mesra jugak dan tak sombong. Patut sangat blog tu semua popular.

Ammar rasa 5 blog kat atas ni perlu cipta identiti sendiri untuk popularkan blog mereka barulah popular. Jangan suka sangat main seo nanti identiti blog tu akan hilang. Nak main seo boleh tapi jangan kerap sangat lah.

Populariti sesebuah blog tu sangat penting untuk menarik pembaca setia. Bila popular secara automatiknya ada pembaca setia. Pembaca setia tu lah yang menyumbang traffik harian.

Nak join jugak segmen ni? KLIK SINI

17 ulasan:

Tok Esah berkata...

hahahks!! ammar oo ammar!!! tok ni baru lagi lah!!!

s.y.a.r.q berkata...

dan kalau dah popular, walaupon dia tak update belog seminggu, org sentiasa tertunggu2 entry dari dye kan?? :)

Isteri Yang Comel berkata...

singgah dari belog en. ben

solo molo berkata...

belogs fofuler nie...

bilela blog solomolo nak fofuler ek ???
huwaa....

miss ANGIN berkata...

ammar ,

http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

u deserve to get it :)

pRiNCe berkata...

betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
banyak kna usaha...
saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

fahmie firas berkata...

Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Syat0za Zai berkata...

blogger ammar lah patot femes :D haha

4k3m[PIJA] berkata...

Terjah dari blog Abg Ben !
Salam kenal =)

Pembawa_Wacana berkata...

Sumer tu dah popular....:)

iemah berkata...

singgah dari belog en. ben

Silent Thinker berkata...

melawat kamu yg fofularrr...
feel free singgah la blog sy
http://safiyahezora.blogspot.com/

Nour Akmal berkata...

mmg feme la blog2 ni..=)
empunya blog ni pun dh makin popular skrg..=)

c-tea berkata...

sama singgah dari segmen abg ben...mesti semua mereka yang tersenarai terbaik kan??jom lawat blog ct pulak..ct pun join

blog patut popular

Dekcik berkata...

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Dekcik berkata...

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

YanaMIB berkata...

ammar oiii..akak ni BINI ujang laaaaa...bukan tunang dah..adeh..tkr statement cpt! haha~


neway, thanks for this entry..mcm malu lak nk jd glemer..light light je dah la..hihi =)