Blog Ni Aku Rasa Patut Popular Laa…

BEN ASHAARI  GEGAR BLOG   Soalan 4   RM30 PREPAID
5 blog yang patut popular:
http://taq6889.blogspot.com/
http://ruhayurazali.blogspot.com/
http://ctliyana86.blogspot.com/
http://sayanoa.blogspot.com/
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/

Nak tahu kenapa blog ni patut popular? Sebab gaya penulisan blog ni best gila. Memang tahap blogger popular lah tapi kenapa orang tak nampak blog ni patut popular? Pelik lah orang sekarang ni, nampak benda yang popular je tapi tak tengok gaya penulisan popular. Blog 5 kat atas ni patut sangat popular.

Blog Syafiq Rosli sepatutnya lebih popular daripada Fatin Liyana dan blog Kak Ayu tu patut dijadikan blog popular dengan segmen dan tips yang menarik. Yang menarik lagi blo Tok Esah tu patut dijadikan blog popular kategori warga emas. Memag best gila blog Tok Esah tu lagipun Tok Esah tu baik, tak kedekut ilmu.

Yang satu lagi tu blog Kak Yana Si tunang Ujang tu patut popular gak macam blog Ujang tu sebab dia lah cikgu blog Ammar. Banyak entri dari blog tu yang menarik dan best. Dan llast sekali blog Si Nora yang comel tapi sempoi. Hehehehe. Ammar suka baca blog Nora sebab sempoi habis blog dia tu. Nora pun mesra jugak dan tak sombong. Patut sangat blog tu semua popular.

Ammar rasa 5 blog kat atas ni perlu cipta identiti sendiri untuk popularkan blog mereka barulah popular. Jangan suka sangat main seo nanti identiti blog tu akan hilang. Nak main seo boleh tapi jangan kerap sangat lah.

Populariti sesebuah blog tu sangat penting untuk menarik pembaca setia. Bila popular secara automatiknya ada pembaca setia. Pembaca setia tu lah yang menyumbang traffik harian.

Nak join jugak segmen ni? KLIK SINI

{ 17 comments.. read them below or add one }

Tok Esah Tok Esah 3 April 2011 12:18 PTG
hahahks!! ammar oo ammar!!! tok ni baru lagi lah!!!
s.y.a.r.q s.y.a.r.q 3 April 2011 12:19 PTG
dan kalau dah popular, walaupon dia tak update belog seminggu, org sentiasa tertunggu2 entry dari dye kan?? :)
solo molo solo molo 3 April 2011 1:12 PTG
belogs fofuler nie...

bilela blog solomolo nak fofuler ek ???
huwaa....
miss ANGIN miss ANGIN 3 April 2011 1:14 PTG
ammar ,

http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

u deserve to get it :)
pRiNCe pRiNCe 3 April 2011 1:43 PTG
betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
banyak kna usaha...
saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu
fahmie firas fahmie firas 3 April 2011 1:45 PTG
Jumpa awak di Blog Ben Ashaari
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
Klu free jemput singgah blog saya
http://fahmiefiras.blogspot.com/
Syat0za Zai Syat0za Zai 3 April 2011 2:05 PTG
blogger ammar lah patot femes :D haha
4k3m[PIJA] 4k3m[PIJA] 3 April 2011 2:12 PTG
Terjah dari blog Abg Ben !
Salam kenal =)
iemah iemah 3 April 2011 2:34 PTG
singgah dari belog en. ben
Silent Thinker Silent Thinker 3 April 2011 3:21 PTG
melawat kamu yg fofularrr...
feel free singgah la blog sy
http://safiyahezora.blogspot.com/
Nour Akmal Nour Akmal 3 April 2011 4:00 PTG
mmg feme la blog2 ni..=)
empunya blog ni pun dh makin popular skrg..=)
c-tea c-tea 3 April 2011 4:07 PTG
sama singgah dari segmen abg ben...mesti semua mereka yang tersenarai terbaik kan??jom lawat blog ct pulak..ct pun join

blog patut popular
Dekcik Dekcik 3 April 2011 5:28 PTG
jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html
Dekcik Dekcik 3 April 2011 5:29 PTG
jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html
YanaMIB YanaMIB 4 Jun 2011 11:27 PTG
ammar oiii..akak ni BINI ujang laaaaa...bukan tunang dah..adeh..tkr statement cpt! haha~


neway, thanks for this entry..mcm malu lak nk jd glemer..light light je dah la..hihi =)