21 Apr 2011

Earnings Nuffnang RM2000 Sebulan

Nuffnang Malaysia   Asia Pacific’s First Blog Advertising Community » About Us
Ternganga Ammar tadi bila masuk blog Cik Epal. Tengok BE dia semuanya 3 angka kecuali satu je 2 angka. Memang meletup lah Cik Epal ni. Hanya dengan blogging je dapat kumpul duit RM2K sebulan. Pergh!!! Hebat tu. Nak jugak nak jugak.


Cik Epal cakap dia nak dapat 2k lagi untuk bulan ni. Ammar rasa memang sangat-sangat boleh nak dapat banyak tu. Cik Epal kan femes. Betul tak kawan-kawan? Ammar rasa nak jugak duit banyak tu. Bestnya dapat duit ber k k sebulan hanya dengan blogging.


Kepada yang curang dengan Nuffnang tu tak rasa menyesal ke tinggalkan Nuffnang ni? Cik Epal setia dengan Nuffnang dah dapat ber k k sebulan. Tahniah Cik Epal sebab mengekalkan hubungan dengan Encik Nuffnang tu. Semoga Cik Epal cepat kahwin dan Ammar doakan Cik Epal bahagia dengan Encik Nuffnang sampai bila-bila.


Jom tengok bukti: KLIK SINI

19 ulasan:

DDFABULOUS.COM berkata...

tengok la traffic dia camana...bleh refer sini

http://www.ddfabulous.com/2011/04/traffic-blog-blog-melatop.html

cuba tengok pic yg last skali...mau x melantun earning dia...

DeQdEq berkata...

itu la...kalau trafik meletup mmg boleh dpt ribu2

cik fza berkata...

lambat lg trafik nk mabeles mcm tu.
tp syukur dgn pa yg da :)

Yana berkata...

ye betul kalau traffic byk...byk lah dpt...heheh....mcm sy yg baru nie...lambat lah nak rasa ber k...k tu huhuhu....

kuKu berkata...

seronoknya dpt side income camtu je..huhu

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

xpe..sikit2 lama2 jadi bukit kan...Jamal punye BE baru nak masuk 2 angka je..bila la nak capai 3 angka nie..Jauh lg perjalanan..hehe

Firdaus Kasim berkata...

curang dgn nuffnang? mcmana tue bro?

Entri terkini :
Kuasa Facebook dan Twitter Dalam Blog

Firdaus Kasim berkata...

curang dgn nuffnang? mcmana tue bro?

Entri terkini :
Kuasa Facebook dan Twitter Dalam Blog

mama hani berkata...

Bestnya dapat ribu2....

Nick berkata...

wa.. beribu-ribu.. OMG.. banyak tu.. hahaha

feyus berkata...

Tahniah Cik Epal. kesan dari kesetiaan dengan nuffnang.:)
Penghargaan Buat Seorang Sahabat Blogger

Pisyek berkata...

cikepal blogger terkenal. buleh la.

Pisyek ni blogger picisan je.. huhu...


Entri terkini: Awek seksi ajak makan angin

lizz berkata...

cik epal nyer trafik blog memang mencanak. tengoklah dia masuk majalah sana sini. tapi dia pun rajin update blog n entry2 dia best2. congrats untuk cik epal!!!

HAZWAN17 berkata...

kalau trafik hazwan.com macam die kan best...mencanak-canak naik earning nanti haha

mkhafiz berkata...

jadi polis trafik pon lom tntu dpt trafik cmni

jack berkata...

Jeles la tengok. Tapi trafik dia tinggi...kan?

fly higher

nur anis berkata...

perghh..best giler...

cik EPAL berkata...

eh tak perasan lak entri ni. tu rezeki lah kot. satu hari nanti, rezeki awak pulak ke. mana tahu kan.


keep on blogging =)

cikguden berkata...

perghh masyuk...