Earnings Nuffnang RM2000 Sebulan

Nuffnang Malaysia   Asia Pacific’s First Blog Advertising Community » About Us
Ternganga Ammar tadi bila masuk blog Cik Epal. Tengok BE dia semuanya 3 angka kecuali satu je 2 angka. Memang meletup lah Cik Epal ni. Hanya dengan blogging je dapat kumpul duit RM2K sebulan. Pergh!!! Hebat tu. Nak jugak nak jugak.


Cik Epal cakap dia nak dapat 2k lagi untuk bulan ni. Ammar rasa memang sangat-sangat boleh nak dapat banyak tu. Cik Epal kan femes. Betul tak kawan-kawan? Ammar rasa nak jugak duit banyak tu. Bestnya dapat duit ber k k sebulan hanya dengan blogging.


Kepada yang curang dengan Nuffnang tu tak rasa menyesal ke tinggalkan Nuffnang ni? Cik Epal setia dengan Nuffnang dah dapat ber k k sebulan. Tahniah Cik Epal sebab mengekalkan hubungan dengan Encik Nuffnang tu. Semoga Cik Epal cepat kahwin dan Ammar doakan Cik Epal bahagia dengan Encik Nuffnang sampai bila-bila.


Jom tengok bukti: KLIK SINI

{ 19 comments.. read them below or add one }

DDFABULOUS.COM DDFABULOUS.COM 21 April 2011 6:23 PTG
tengok la traffic dia camana...bleh refer sini

http://www.ddfabulous.com/2011/04/traffic-blog-blog-melatop.html

cuba tengok pic yg last skali...mau x melantun earning dia...
DeQdEq DeQdEq 21 April 2011 6:31 PTG
itu la...kalau trafik meletup mmg boleh dpt ribu2
cik fza cik fza 21 April 2011 6:50 PTG
lambat lg trafik nk mabeles mcm tu.
tp syukur dgn pa yg da :)
Yana Yana 21 April 2011 7:54 PTG
ye betul kalau traffic byk...byk lah dpt...heheh....mcm sy yg baru nie...lambat lah nak rasa ber k...k tu huhuhu....
kuKu kuKu 21 April 2011 8:24 PTG
seronoknya dpt side income camtu je..huhu
JAMALUDDIN ABU BAKAR JAMALUDDIN ABU BAKAR 22 April 2011 9:25 PG
xpe..sikit2 lama2 jadi bukit kan...Jamal punye BE baru nak masuk 2 angka je..bila la nak capai 3 angka nie..Jauh lg perjalanan..hehe
Nick Nick 22 April 2011 11:20 PG
wa.. beribu-ribu.. OMG.. banyak tu.. hahaha
feyus feyus 22 April 2011 12:24 PTG
Tahniah Cik Epal. kesan dari kesetiaan dengan nuffnang.:)
Penghargaan Buat Seorang Sahabat Blogger
Pisyek Pisyek 22 April 2011 12:54 PTG
cikepal blogger terkenal. buleh la.

Pisyek ni blogger picisan je.. huhu...


Entri terkini: Awek seksi ajak makan angin
lizz lizz 22 April 2011 12:59 PTG
cik epal nyer trafik blog memang mencanak. tengoklah dia masuk majalah sana sini. tapi dia pun rajin update blog n entry2 dia best2. congrats untuk cik epal!!!
HAZWAN17 HAZWAN17 22 April 2011 2:32 PTG
kalau trafik hazwan.com macam die kan best...mencanak-canak naik earning nanti haha
mkhafiz mkhafiz 22 April 2011 5:14 PTG
jadi polis trafik pon lom tntu dpt trafik cmni
jack jack 22 April 2011 10:48 PTG
Jeles la tengok. Tapi trafik dia tinggi...kan?

fly higher
cik EPAL cik EPAL 23 April 2011 3:43 PG
eh tak perasan lak entri ni. tu rezeki lah kot. satu hari nanti, rezeki awak pulak ke. mana tahu kan.


keep on blogging =)