16 Apr 2011

Gambar Edit Percuma Untuk Cik Angin


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Ammar. Semalam Cik Angin chatting dengan Ammar mintak tolong Ammar buatkan gambar edit untuk contest yang terbaru yang bakal dibuat hari ini. Ammar ni kan jenis gila edit gambar so dengan berbesar hati Ammar edit gambar untuk Cik Angin ni. Nak tengok hasilnya? Jom layan gambar kat bawah ni.

Ryn
Gambar sebelum edit

Gambar-Contest-Kencang
Gambar selepas edit


Kalau ada sape-sape yang berminat nak edit gambar call lah Ammar tak pun webcam ke. Hehehehe…. Gurau je. Kalau nak tempah gambar edit sila add Ammar di akaun Facebook Ammar. KLIK SINI.

5 ulasan:

miss ryrinn berkata...

terbaikkk !! santekkk . suke suke !

miss ryrinn berkata...

terbaikkk !! santekkk . suke suke !

miss ryrinn berkata...

terbaikkk !! santekkk . suke suke !

Diyana berkata...

Waaa nice

Awan Biru berkata...

Shantekkk...
Nak belajar buat jugalah. (iklan kepsi kejap)