Gambar Edit Percuma Untuk Cik Angin


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Ammar. Semalam Cik Angin chatting dengan Ammar mintak tolong Ammar buatkan gambar edit untuk contest yang terbaru yang bakal dibuat hari ini. Ammar ni kan jenis gila edit gambar so dengan berbesar hati Ammar edit gambar untuk Cik Angin ni. Nak tengok hasilnya? Jom layan gambar kat bawah ni.

Ryn
Gambar sebelum edit

Gambar-Contest-Kencang
Gambar selepas edit


Kalau ada sape-sape yang berminat nak edit gambar call lah Ammar tak pun webcam ke. Hehehehe…. Gurau je. Kalau nak tempah gambar edit sila add Ammar di akaun Facebook Ammar. KLIK SINI.

5 comments.. read them below or add one

miss ryrinn miss ryrinn 16 April 2011 11:09 PTG
terbaikkk !! santekkk . suke suke !
miss ryrinn miss ryrinn 16 April 2011 11:10 PTG
terbaikkk !! santekkk . suke suke !
miss ryrinn miss ryrinn 16 April 2011 11:10 PTG
terbaikkk !! santekkk . suke suke !
Awan Biru Awan Biru 17 April 2011 7:46 PG
Shantekkk...
Nak belajar buat jugalah. (iklan kepsi kejap)