18 Apr 2011

Gempar!!!Blog Akan Dipadam Selepas 25 Jun 2011|Blogspot.com Akan Dipadam

blogger_podcast_01
Sekarang ni ramai blogger yang susah hati dan bercerita pasal blog mereka akan dipadam oleh Google selepas 25 Jun 2011 . Blogger yang menggunakan perkhidmatan blog percuma iaitu blogspot.com adalah yang paling takut mendengar berita ini.


Jangan takut dan jangan bimbang sebab blog yang tidak log masuk ke Blogger sejak 2007 sahaja yang akan mempunyai masalah ini. Kalau yang kaki update blog tu janganlah takut blog akan dipadam. Nak tengok bukti? KLIK SINI

10 ulasan:

Muhammad Helmi berkata...

wa sdah gyang bce tjuk shaje...
hahaha

alyajane berkata...

hahha topik panas nie :)

Awan Biru berkata...

Nasib baik. Kalau tak, frust menonggenglah Awan ni.

*47!k@# berkata...

huu~naseb baek..

Dekcik berkata...

huh..ingt btol2 tdi..haha..

Wafiy Suzly berkata...

haha, mendebarkan je..

Nick berkata...

so kami safe ya? hahaha

riffzam berkata...

berita mengejutkan ni! :)

BabyIntan berkata...

News ini mmg membuatkan ramai blogger 'berpeluh'...hee hee...same goes with me :D

Latest n3: Tutorial: Steps To Transfer Blogspot From Yahoo To Gmail

Aina berkata...

hahaha cuak giler tadik :P

Air Asia bakal ada pramugari berjambang