27 Apr 2011

Gempar!!!Rahsia Pakar Innit Nuffnang

untitled
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua pembaca. Pernah dengar tak pasal innit nuffnang? Innit nuffnang adalah satu cara paling mudah untuk mendapat traffik ke blog anda dan hanya ahli glitterati sahaja yang boleh menggunakan innit nuffnang.


Innit nuffnang akan muncul apabila setiap kali ahli nuffnang membuka akaun nuffnangnya dan peluang untuk mendapat traffik adalah cerah jika entri anda tersenarai di dalam featured posts. Gambar dibawah adalah contoh entri yang terpapar dalam featured posts innit nuffnang.
Untitled



Kali ni Ammar nak review sebuah blog sahabat blogger iaitu Jamal yang terkenal di innit nuffnang kerana tiap-tiap hari pasti entrinya terpapar di innit nuffnang di bahagian featured posts. Beliau adalah boleh dikatakan pakar dalam teknik menawan traffik dengan innit nuffnang ini. Untuk mengetahui lebih lagi info mengenai teknik tawan traffik melalui innit nuffnang ini bolehlah melawat blog saudara Jamal hanya KLIK SINI.

6 ulasan:

Izzuddin Fauzi berkata...

Innit, penah pakai tp sistem die kurang praktikal ntuk guna...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

Harfiz@Bizstudent berkata...

Betul tu,,tak pandai sangat guna innit ni,tak paham..hehehe @Harfiz@Bizstudent

JAMALUDDIN ABU BAKAR berkata...

Thanks Ammar sebab share pasal nie..really appreciate that...:-)

Jasamu akan dibalas nanti..hehe

phycrewz berkata...

aku pun ping juga kat ctu..tp xpnh jadi feature post pun..huh!!

Keputusan Real Madrid VS Barcelona

roha berkata...

baru nak blaja guna innit nit. macam best je dpt traffic mudah. tp x semudah yang disangka..

cik gelong berkata...

BW dari blog Jamal...

kisah life saya