Gempar!!!Rahsia Pakar Innit Nuffnang

untitled
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua pembaca. Pernah dengar tak pasal innit nuffnang? Innit nuffnang adalah satu cara paling mudah untuk mendapat traffik ke blog anda dan hanya ahli glitterati sahaja yang boleh menggunakan innit nuffnang.


Innit nuffnang akan muncul apabila setiap kali ahli nuffnang membuka akaun nuffnangnya dan peluang untuk mendapat traffik adalah cerah jika entri anda tersenarai di dalam featured posts. Gambar dibawah adalah contoh entri yang terpapar dalam featured posts innit nuffnang.
Untitled



Kali ni Ammar nak review sebuah blog sahabat blogger iaitu Jamal yang terkenal di innit nuffnang kerana tiap-tiap hari pasti entrinya terpapar di innit nuffnang di bahagian featured posts. Beliau adalah boleh dikatakan pakar dalam teknik menawan traffik dengan innit nuffnang ini. Untuk mengetahui lebih lagi info mengenai teknik tawan traffik melalui innit nuffnang ini bolehlah melawat blog saudara Jamal hanya KLIK SINI.

6 comments.. read them below or add one

Izzuddin Fauzi Izzuddin Fauzi 27 April 2011 11:40 PTG
Innit, penah pakai tp sistem die kurang praktikal ntuk guna...

myetech9[dot]com @ Enchik Nine
Harfiz@Bizstudent Harfiz@Bizstudent 28 April 2011 1:34 PG
Betul tu,,tak pandai sangat guna innit ni,tak paham..hehehe @Harfiz@Bizstudent
JAMALUDDIN ABU BAKAR JAMALUDDIN ABU BAKAR 28 April 2011 8:37 PG
Thanks Ammar sebab share pasal nie..really appreciate that...:-)

Jasamu akan dibalas nanti..hehe
phycrewz phycrewz 28 April 2011 12:16 PTG
aku pun ping juga kat ctu..tp xpnh jadi feature post pun..huh!!

Keputusan Real Madrid VS Barcelona
roha roha 28 April 2011 4:05 PTG
baru nak blaja guna innit nit. macam best je dpt traffic mudah. tp x semudah yang disangka..