Header Blog Percuma Buat Nick Riena

Header-Nick-Riena
Assalamualaikum. Selamat malam semua. Apa khabar malam ni? Malam ni Ammar nak tunaikan permintaan dari blogger bernama Nick Riena. Ammar rasa dah lama dia tempah header blog ni tapi tak hari ni baru Ammar buat. Maaf dipinta. Ku susun sepuluh jari.


Nak tahu sape pemilik header blog yang kat atas ni KLIK SINI. Harap-harap tuan punya blog tu suka lah header yang Ammar buat ni. Memakan masa yang lam jugak Ammar nak buat header ni sebab cari ilham supaya header ni cantik dan dapat kepuasan dari penempah. Kata orang bila ada keikhlasan pasti benda kita buat tu cantik dan orang suka. Harap-harap header yang Ammar buat ni ikhlas dari hati Ammar lah.


Kepada yang telah menempah header blog dengan Ammar tu tunggu ok. Nanti Ammar akan tunaikan permintaan tu. Buat header ni kena ada masa terluang dan tenang barulah hasilnya awesome. Betul tak? Kalau nak buat kerja cepat-cepat boleh tapi hasilnya kurang baik lah. Kalau ada sape-sape yang berminat nak header percuma dari Ammar sila klik gambar kat tepi blog ni(side bar).

2 comments.. read them below or add one

nick_riena nick_riena 18 April 2011 10:36 PG
thanks ammar...

x sia2 la lame tunggu...sgt chantek tau..tros je apply kat blog..hehe
MieYra MieYra 23 Julai 2011 2:38 PTG
abang ammar , kat mane ye , abg download header tuh?