Header Blog Percuma Untuk Chara

adafsd

Tempahan header blog seterusnya adalah dari Chara. Ammar pun tak tahu macam mana citarasa tuan punya blog ni sebab dia just bagi gambar je lepas tu suruh Ammar buat so beginilah hasilnya. Kalau tak suka sorry lah sangat-sangat k.

 

 

Kepada yang nak tempah header blog tu lain kali bagitahulah nak header macam mana, ada background ke atau transparent senang sikit Ammar nak buatkan. Jangan bagi gambar je pastu terus suruh Ammar buat. Kepada Chara tu, jangan pulak terasa dengan Ammar sebab Ammar cuma bagi teguran sikit je.

 

 

Kepada Chara kalau tak suka header blog ni Ammar boleh buatkan header yang lain. Tapi pastikan kalau nk suruh Ammar buat header blog lain sila nyatakan ciri-ciri yang macam mana Chara nak k. Bukan marah tapi sekadar teguran. No war… Cool beb… Peace!!!!!

2 comments.. read them below or add one

♥CHaRa♥ ♥CHaRa♥ 15 April 2011 12:47 PG
hehe..thanks ammar;)
sory baru tgk coz internet meragam ni..hihi;)
♥CHaRa♥ ♥CHaRa♥ 15 April 2011 12:48 PG
haha..leh terlupa plak nak ckp ciri2x design..hihi;)