Header Blog Percuma Untuk Miss Nadia

Header-Nadia
Pergh!!! Betul-betul mencabar kemahiranku bila buat header ni. Memang susah sangat-sangat nak boleh siapkan  header blog Miss Nadia ni sebab dia suruh letak tu lah letak ni lah tulis tu lah tulis ni lah. Atas tengah bawah dan bawah lagi suruh tulis. Bhahahaha… Mencabar gila nak buat header ni. Tapi takpe, Ammar sukakan cabaran tu sebab boleh tingkatkan lagi kemahiran Ammar edit gambar ni.


Header ni susah nak buat sebab tuan punya blog ni suruh letak banyak tulisan kat header ni. Memang susah bila banyak kan? Bukan apa, takut salah susun tulisan tu jadi serabut pulak header blog ni kan? Ammar seronok sangat buat header ni sebab menguji tahap kesabaran Ammar. Hehehehe…


Kepada Miss Diana tu mari lah ambik header ni. Header dah siap ni. Cepat-cepat ambik nanti orang ambik susah pulak kan. Jom terjah blog Miss Diana. KLIK SINI.

{ 9 comments.. read them below or add one }

MiSzy DiaN MiSzy DiaN 26 April 2011 8:13 PTG
wahhhh adik saya dah ada header baru laa.. hehee
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 26 April 2011 8:50 PTG
@MiSzy DiaN Aik? adik Miszy Dian ke?jejejejejeje
sarah mohamad sarah mohamad 26 April 2011 8:57 PTG
wah! buatkan kat saya satu boooleh? hiks
♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ 26 April 2011 9:06 PTG
dah cun dah.. tapi, d poblem is bckground kite ade maslh la.. cmne nak buang yg kaler kelabu2 tu eh?? huuu~~~
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 26 April 2011 9:58 PTG
@sarah mohamad Nak? Boleh je..klik gambar header free kat tepi blog Ammar ni
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 26 April 2011 10:00 PTG
@♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ Pergi dekat template designer pastu advance, background dan header backgroud tukar kepada transparent...selesai
nurul nadia nasir nurul nadia nasir 26 April 2011 10:54 PTG
wah3!thnx ammar!thnx sangat!comel nye!saya suka,saya suka!terima kasih yee :)
nurul nadia nasir nurul nadia nasir 26 April 2011 11:07 PTG
ammar nama saya Miss Nadia lah!hehe