Header Blog Percuma Untuk Pzah

Header-Aku-dan-Kontes
Pong pong pong… Spongebob tumpang lalu sini jap. Hehehehe…. Jom kita berpesta. Sape yang tempah header ni? Dia cakap nak header kartun nakal dan tema colour purple & black. Ok tak header ni? Kalau tak ok Ammar nak buat yang lain. Ok dah kan?


Kepada tuan punya header blog ni silalah ambik header ni secepat mungkin ya. Header dah siap ni just tampal je dekat blog tu. Senang je kan? Sape kenal dengan Pzah? Boleh tak tolong bagitahu dia KAT SINI header dia ni dah siap?

2 comments.. read them below or add one

pzah pzah 27 April 2011 10:14 PTG
thanks.. hehe. dah ambik cuma belom tampal :)
anis anis 28 April 2011 11:37 PG
nak juga header percuma boleh tak. salam kenal.