26 Apr 2011

Header Blog Percuma Untuk Pzah

Header-Aku-dan-Kontes
Pong pong pong… Spongebob tumpang lalu sini jap. Hehehehe…. Jom kita berpesta. Sape yang tempah header ni? Dia cakap nak header kartun nakal dan tema colour purple & black. Ok tak header ni? Kalau tak ok Ammar nak buat yang lain. Ok dah kan?


Kepada tuan punya header blog ni silalah ambik header ni secepat mungkin ya. Header dah siap ni just tampal je dekat blog tu. Senang je kan? Sape kenal dengan Pzah? Boleh tak tolong bagitahu dia KAT SINI header dia ni dah siap?

2 ulasan:

pzah berkata...

thanks.. hehe. dah ambik cuma belom tampal :)

anis berkata...

nak juga header percuma boleh tak. salam kenal.