4 Apr 2011

Jatuh Cinta Dengan Blogger Ayu

flower2 copy
Assalamualaikum dan selamat pagi semua pembaca setia blog Ammar yang tak seberapa ni. Ok. Nak tahu berita terbaru tak? Sebenarnya Ammar dah jatuh cinta dengan blogger yang kat atas tu sekarang ni. Jatuh cinta sebab dia buat ENTRI NI untuk Ammar. Sangat terharu sangat ada jugak blogger yang suka kat Ammar ni walaupun penulisan Ammar tak hebat dan sekadar dipinggiran.

Tapi jangan salah sangka pulak ya. Ammar cuma jatuh cinta dengan ENTRI Cik Angin buat tu je bukan jatuh cinta kat Cik Angin. Kalau Ammar jatuh cinta betul-betul dengan Cik Angin nanti tak pasal-pasal Ammar kena marah kat boyfriend Cik Angin pulak. Ammar tahu Ammar ni tak layak untuk dapat awek ayu macam Cik Angin tu.(merendah diri)

Tapi apa-apa pun Ammar berterima kasih kepada Cik Angin sebab bersusah payah buat entri tu untuk Ammar dan 4 lagi blogger lain. Terharu sangat-sangat dan malu lah bila orang puji lebih-lebih ni. Ammar bukan blogger hebat pun nak puji lebih-lebih ni. Sekadar blogger picisan je pun.

4 ulasan:

miss ANGIN berkata...

hahaha . ammar ! malu la cik angin .

adehh . hehe . ammar memang layak ape nak dapat jd blogger popular . lagipon ammar anak muda yang bersemangat kental nak jadi jutawan internet mcm ?? err . alaa lupe plak nama dye . best of luck eh ammar !

semoga berjaya =.=

AMMAR YASIR berkata...

Bhahaha...apa nk malunya... Ammar hanya insan biasa je

saya bukan tomato berkata...

wahh~syiok la ada yg suka kan.. thats mean ada yg terima penulisan kita.. just baiki apa yg kurang .. kan ? :))

keep blogging ! :D

AMMAR YASIR berkata...

Banyak lagi Ammar kena perbaiki...Thanks....ada jugak yang sokong Ammar