Jatuh Cinta Dengan Blogger Ayu

flower2 copy
Assalamualaikum dan selamat pagi semua pembaca setia blog Ammar yang tak seberapa ni. Ok. Nak tahu berita terbaru tak? Sebenarnya Ammar dah jatuh cinta dengan blogger yang kat atas tu sekarang ni. Jatuh cinta sebab dia buat ENTRI NI untuk Ammar. Sangat terharu sangat ada jugak blogger yang suka kat Ammar ni walaupun penulisan Ammar tak hebat dan sekadar dipinggiran.

Tapi jangan salah sangka pulak ya. Ammar cuma jatuh cinta dengan ENTRI Cik Angin buat tu je bukan jatuh cinta kat Cik Angin. Kalau Ammar jatuh cinta betul-betul dengan Cik Angin nanti tak pasal-pasal Ammar kena marah kat boyfriend Cik Angin pulak. Ammar tahu Ammar ni tak layak untuk dapat awek ayu macam Cik Angin tu.(merendah diri)

Tapi apa-apa pun Ammar berterima kasih kepada Cik Angin sebab bersusah payah buat entri tu untuk Ammar dan 4 lagi blogger lain. Terharu sangat-sangat dan malu lah bila orang puji lebih-lebih ni. Ammar bukan blogger hebat pun nak puji lebih-lebih ni. Sekadar blogger picisan je pun.

4 comments.. read them below or add one

miss ANGIN miss ANGIN 4 April 2011 2:18 PG
hahaha . ammar ! malu la cik angin .

adehh . hehe . ammar memang layak ape nak dapat jd blogger popular . lagipon ammar anak muda yang bersemangat kental nak jadi jutawan internet mcm ?? err . alaa lupe plak nama dye . best of luck eh ammar !

semoga berjaya =.=
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 April 2011 2:32 PG
Bhahaha...apa nk malunya... Ammar hanya insan biasa je
saya bukan tomato saya bukan tomato 4 April 2011 3:02 PG
wahh~syiok la ada yg suka kan.. thats mean ada yg terima penulisan kita.. just baiki apa yg kurang .. kan ? :))

keep blogging ! :D
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 April 2011 3:12 PG
Banyak lagi Ammar kena perbaiki...Thanks....ada jugak yang sokong Ammar